CE DE GLUKAN SIRUP ZA DJECU

150 ml

CE DE glukan sirup je tekući dodatak prehrani za imunitet.

Sadrži vitamine C i D te cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.  

Djeca iznad 4 godine: dva puta dnevno 1 čajnu žličicu prije jela
Djeca iznad 12 godina i odrasli: tri puta dnevno 1 čajnu žličicu prije jela.

NAPOMENE
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 
Prije upotrebe protresti!

Saharoza, vodeni ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale), vodeni ekstrakt cvijeta prave kamilice (Matricaria recutita), med, tvar za zadržavanje vlage: glicerol; beta-(1,3)(1,6)–D–glukan iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbinska kiselina, aroma limuna, cinkov acetat, regulator kiselosti: limunska kiselina; kolekalciferol, pročišćena voda.

Zona Vital CE DE GLUKAN sadrži vitamine C i D te cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. U djece obrambene snage mogu biti oslabljene, prvenstveno tijekom zimskih mjeseci, jednim dijelom i zbog činjenice da dolazi do nedovoljnog izlaganja suncu tijekom duljih razdoblja. Vitamin D regulira ekspresiju brojnih antimikrobnih peptida koji djeluju protiv bakterija, gljivica i virusa. Vitamin C je prirodni antioksidans, čime dodatno samostalno djeluje kao dodatna obrana organizma od infekcija. Sirup sadrži i ekstrakte cvijeta kamilice i korijena đumbira te med.
 
Idealna temperatura za čuvanje većine proizvoda iz ljekarničkog asortimana je sobna temperatura te stabilni uvjeti bez svjetla i vlage. No zbog neravnomjernih temperaturnih uvjeta čuvanja u kućnom okruženju, najbolje je jednom otvoren proizvod čuvati u vratima hladnjaka (mjesto gdje je temperatura unutar hladnjaka najviša) što će osigurati stabilnost svih komponenti proizvoda.
 
Zona Vital CE DE GLUKAN je siguran za primjenu u preporučenim dnevnim dozama u djece starije od 4 godine. Preporučuje se primjena u djece kod koje se često javljaju prehlade i infekcije gornjih dišnih puteva i gripa. Forma mednog sirupa idealna je za oralnu primjenu u djece, jer ga lako prihvaćaju zbog ugodnog okusa, dodatno obogaćenog aromom limuna.
 

VEZANI SADRŽAJ

10 JEDNOSTAVNIH MJERA ZA JAČANJE IMUNITETA

Što možemo učiniti da ojačamo djetetov imunosni sustav i omogućimo mu da navalu virusa i bakterija svlada bez razvoja simptoma bolesti

Saznajte više

CIRKULACIJA - POMOĆ IZ PRIRODE ZA BOLJU VENSKU CIRKULACIJU

Kod poremećaja venske cirkulacije priroda i ljekovito bilje pružaju učinkovita i sigurna rješenja

Saznajte više

BILJNI UDAR NA VARIKOZITETE

Prirodni preparati, spravljeni od biljnih vrsta koje se tradicionalno koriste kod proširenih vena, mogu ublažiti probleme i usporiti daljnji razvoj bolesti

Saznajte više