CE DE GLUKAN SIRUP ZA DJECU

150 ml

CE DE Glukan sirup za djecu je tekući dodatak prehrani koji doprinosi jačanju dječjeg imuniteta.

Sadrži vitamine C i D te cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.  

Djeca iznad 4 godine: dva puta dnevno 1 čajnu žličicu prije jela
Djeca iznad 12 godina i odrasli: tri puta dnevno 1 čajnu žličicu prije jela.

NAPOMENE
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 
Prije upotrebe protresti!

Saharoza, vodeni ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale), vodeni ekstrakt cvijeta prave kamilice (Matricaria recutita), med, tvar za zadržavanje vlage: glicerol; beta-(1,3)(1,6)–D–glukan iz kvasca (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbinska kiselina, aroma limuna, cinkov acetat, regulator kiselosti: limunska kiselina; kolekalciferol, pročišćena voda.

Zona Vital CE DE GLUKAN sadrži vitamine C i D te cink koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. U djece obrambene snage mogu biti oslabljene, prvenstveno tijekom zimskih mjeseci, jednim dijelom i zbog činjenice da dolazi do nedovoljnog izlaganja suncu tijekom duljih razdoblja. Vitamin D regulira ekspresiju brojnih antimikrobnih peptida koji djeluju protiv bakterija, gljivica i virusa. Vitamin C je prirodni antioksidans, čime dodatno samostalno djeluje kao dodatna obrana organizma od infekcija. Sirup sadrži i ekstrakte cvijeta kamilice i korijena đumbira te med.
 
Idealna temperatura za čuvanje većine proizvoda iz ljekarničkog asortimana je sobna temperatura te stabilni uvjeti bez svjetla i vlage. No zbog neravnomjernih temperaturnih uvjeta čuvanja u kućnom okruženju, najbolje je jednom otvoren proizvod čuvati u vratima hladnjaka (mjesto gdje je temperatura unutar hladnjaka najviša) što će osigurati stabilnost svih komponenti proizvoda.
 
Zona Vital CE DE GLUKAN je siguran za primjenu u preporučenim dnevnim dozama u djece starije od 4 godine. Preporučuje se primjena u djece kod koje se često javljaju prehlade i infekcije gornjih dišnih puteva i gripa. Forma mednog sirupa idealna je za oralnu primjenu u djece, jer ga lako prihvaćaju zbog ugodnog okusa, dodatno obogaćenog aromom limuna.
 

VEZANI SADRŽAJ

10 JEDNOSTAVNIH MJERA ZA JAČANJE IMUNITETA

Što možemo učiniti da ojačamo djetetov imunosni sustav i omogućimo mu da navalu virusa i bakterija svlada bez razvoja simptoma bolesti

Saznajte više

ŠTO DJECI TREBA

Čak i manji, ali trajniji nedostatak pojedinih hranjivih tvari u dječjoj dobi može usporiti rast i uzrokovati deficitarne bolesti

Saznajte više

KAKO DJETETU POBOLJŠATI IMUNITET

Iako je normalno da se dijete nekoliko puta godišnje razboli od različitih virusnih ili bakterijskih infekcija, nije naodmet znati što učiniti kako biste pozitivno utjecali na njegov imunitet

Saznajte više