INVIT D3 2000

30 ml

Dodatak prehrani u obliku oralnog spreja ugodna okusa naranče s 2000 IJ vitamina D3, s više od 170 potisaka u pakiranju.

InVit D3 2000 je dodatak prehrani u obliku oralnog spreja ugodna okusa naranče s 2000 IJ vitamina D3, s više od 170 potisaka u pakiranju.

Doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj razini kalcija u krvi i normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Dnevno raspršiti 1 do 2 potiska spreja direktno u usta. Prije upotrebe promućkati.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja

Čuvati od dohvata male djece.

Pročišćena voda, emulgatori: mikrokristalinična celuloza, natrij, karboksimetil celuloza, zgušnjivač: ksantan guma, tvar za održavanje vlage: glicerol; konzervans: kalijev sorbat, kolekalciferol, aroma naranče.

Bez šećera. Ugodna okusa naranče.

VEZANI SADRŽAJ

VITAMIN SUNCA

Aktivni oblik vitamina D pojačava stvaranje specifičnog proteinskog nosača kalcija u stanicama sluznice crijeva i potiče njegovu apsorpciju, najvećim dijelom iz tankog crijeva, a utječe i na apsorpciju fosfata i magnezija

Saznajte više

JE LI VITAMIN D NOVI VITAMIN C?

Vitamin D postaje sve popularniji mikronutrijent, jer je njegov blagodatni utjecaj na održavanje zdravlja neupitan, što potvrđuju brojne dosad provedene studije

Saznajte više

ŠTO VEĆ DANA MORATE ZNATI O OSTEOPOROZI?

Osteoporoza je kronični poremećaj koji često dugo ostaje neprepoznat, jer je riječ o bolesti bez jasnih simptoma, zbog čega je prozvana tihim neprijateljem

Saznajte više