OktalEduka

U skladu s poslovnom odlukom Oktal Pharme da kontinuirano radi na edukaciji stručne ljekarničke javnosti, koja se tijekom niza godina odvijala kroz poznate Oktalove farmaceutske škole, postojala je potreba da se postojeći edukacijski koncept podigne na novu razinu.

Stoga je 2008. godine osmišljena i realizirana stručno-edukativna platforma OktalEduka, čije desetljeće je obilježeno ove godine.   
   
 

Konstantno stručno usavršavanje ljekarnika

Kontinuirani rad na podizanju razine stručnosti postao je imperativ suvremenog doba u svim strukama pa tako i u ljekarničkoj struci.

Imajući u vidu potrebu za stalnim stručnim usavršavanjem i stjecanjem novih znanja i vještina u osobnom profesionalnom razvoju ljekarnika kao zdravstvenih djelatnika svakodnevno uključenih u savjetovanje bolesnih i zdravih pojedinaca, novim pristupom nastojalo se na jednom mjestu okupiti ljekarnike i relevantne stručnjake koji će im prenijeti recentne medicinske informacije i praktične smjernice za svakodnevni rad.

Ovakav vid edukacije prepoznala je i Hrvatska ljekarnička komora, koja skup vrednuje prema Pravilniku o stručnom usavršavanju magistara farmacije.
 
Izvrstan odaziv ljekarnika na edukaciju tijekom deset godina pokazao nam je da smo na dobrom putu i da u sprezi s njihovim potrebama možemo biti još bolji u pružanju dodane vrijednosti ukupnom poslovanju.   

Hvala ljekarnicima, sponzorima i svim ostalim poslovnim partnerima koji su prepoznali vrijednost ovog skupa i koji nam tijekom godina svojom potporom daju inspiraciju i jačaju želju da budemo još bolji.