GINGER + B6 VITAMIN TABLETE ZA ŽVAKANJE

15 tableta za žvakanje

Ginger + B6 vitamin tablete za žvakanje su dodatak prehrani sa sladilima, koji sadrži đumbir i vitamin B6.

Sadrži đumbir, koji doprinosi normalnoj funkciji probavnog sustava i vitamin B6, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Uzeti 1 tabletu za žvakanje prema potrebi ili jedan sat prije putovanja, najviše 4 tablete dnevno.

NAPOMENE
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UPOZORENJA
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Prekomjerna konzumacija može imati laksativan učinak.

Inulin, sladilo: ksilitol; suhi ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale), aroma (prah soje), regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma limuna, tvar protiv zgrudnjavanja: talk; emulgator: magnezijeve soli masnih kiselina; piridoksin-hidroklorid, sladilo: sukraloza.

VEZANI SADRŽAJ

ZAČIN, LIJEK I RADO VIĐEN PRIJATELJ

Đumbir je prije svega poznat kao biljka koja ublažava mučninu, pogotovo tijekom vožnje u automobilu ili na brodu, što je jedna od najpraktičnijih primjena njegova ekstrakta, no koristi se i u druge svrhe

Saznajte više

DREVNI SIMBOL VITALNOSTI

Iako pokazuje djelovanje i izvan probavnog sustava, uvijek će nas golicati činjenica koliko je upravo djelovanje đumbira u probavnom sustavu zaduženo za sve ostale kliničke učinke

Saznajte više