NATURA KIDS SPREJ

100 ml

Zona Vital Natura Kids sprej pruža učinkovitu zaštitu od komaraca i ostalih insekata. Biocid.

Natura Kids sprej je proizvod na bazi ulja slatkog badema s eteričnim uljima citronele, geranija, lavande, paprene metvice, limunskog eukaliptusa i litsee, koji učinkovito štite kožu od svih vrsta komaraca i ostalih insekata.

Blagog je i ugodnog mirisa, brzo se upija, vlaži kožu, ne masti i ne ostavlja tragove.

Za primjenu kod djece iznad 6 mjeseci starosti.

Ravnomjerno nanijeti na kožu, na izložene i neoštećene dijelove tijela, osim područja oko očiju i usta, 2 do 3 puta dnevno.

Nakon uporabe oprati ruke.

Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavati doticaj s očima, ustima i sluznicama. Ne smije se progutati.

U slučaju dodira s očima isprati s mnogo vode nekoliko minuta. Kontaktne leće ukloniti tijekom ispiranja. Ako nadražaj očiju ne prestaje, ispirati duže i potražiti savjet liječnika.

U rijetkim slučajevima može se pojaviti preosjetljivost kože na eterična ulja. Citral, geraniol, citronelol, linalol, Lavandula angustifolia, ulje eukaliptusa i ulje paprene metvice mogu izazvati alergijske reakcije na koži. U slučaju preosjetljivosti prekinuti s uporabom. 

Nije za primjenu kod trudnica i dojilja.

C12-C15 alkyl benzoate, Prunus amygdalus dulcis oil, Dicaprylyl ether, Octyldodecyl myristate, Citral, Cymbopogon nardus oil, Tocopheryl acetate, Geraniol, Pelargonium graveolens flower oil, Citronellol, Lavandula angustifolia oil, Limonene, Linalool, Mentha piperita oil, Eucalyptus citriodora oil, Litsea cubeba fruit oil, Eugenol, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Farnesol, Cymbopogon flexuosus oil, Coumarin.

Aktivna tvar: Eucalyptus citriodora oil/ smjesa cis- i trans-p-mentan-3,8 diola/citriodiol 0,1% (0,1g/100g).

VEZANI SADRŽAJ

TOP 6 ETERIČNIH ULJA PROTIV UBODA KOMARACA

Uvažavajući specifičnosti dječje kože, zaštita od uboda insekata poželjna je već od rođenja, i to primjenom mješavine esencijalnih, sigurnih, nenadražujućih, netoksičnih i djelotvornih ulja

Saznajte više

KOMARCI - POTENCIJALNO VELIKA OPASNOST

U svjetskim razmjerima, komarci su zdravstveno najvažnija skupina kukaca jer su prijenosnici (vektori) uzročnika različitih zaraznih bolesti

Saznajte više

DENGA GROZNICA - KOMARCI PRIJETE

Azijski tigrasti komarac, koji je vrlo agresivna dnevna vrsta i prijenosnik denga virusa, prvi je put zabilježen 2004. u Zagrebu, a od 2005. širi se duž jadranske obale

Saznajte više