SALVIPAN TABLETE ZA OTAPANJE U USTIMA

20 tableta

Salvipan tablete za otapanje u ustima su dodatak prehrani koji sadrži suhi ekstrakt lista kadulje, vitamin C i pantotensku kiselinu.

Salvipan tablete za otapanje u ustima su dodatak prehrani koji sadrži suhi ekstrakt lista kadulje, vitamin C i pantotensku kiselinu.

Kadulja ublažava nadražaj grla i ždrijela. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava i normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni.

Pantotenska kiselina doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Odrasli: 2 do 3 puta dnevno tabletu lagano rastopiti u ustima.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontunuitetu. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prekomjerna upotreba može imati laksativni učinak.

Suhi ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis 4–6,1 ), L-askorbatna  kiselina, kalcijev D-panotenat, sladila: acesulfam kalij (E950), sorbitol (E420), tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i talk; emulgator: magnezijeve sol masnih kiselina; zgušnjivač: kukuruzni škrob.

Tablete ugodna okusa kadulje, lako topljive u ustima.

VEZANI SADRŽAJ

PRIRODNA POMOĆ ZA STOMATOLOŠKE TEGOBE

Eterično ulje kadulje potiče zacjeljivanje i obnovu oštećenog tkiva, a ima i antibakterijski učinak, koji je dokazan na različitim vrstama bakterija

Saznajte više

UPALA GRLA (UPALA ŽDRIJELA, FARINGITIS) - SIMPTOMI I LIJEČENJE

Ako vas boli grlo, vjerojatno je riječ o upali grla, kada je važno razlučiti je li posrijedi virusna ili bakterijska upala jer o uzročniku ovisi i terapijski pristup

Saznajte više

POVEZNICA ORALNOG I OPĆEG ZDRAVLJA

Lista bolesti koje utječu i na naša usta prilično je duga, stoga nije naodmet znati nešto više o rezultatima znanstvenih ispitivanja

Saznajte više