INVIT D3 1000+CINK

30 ml

Dodatak prehrani u obliku oralnog spreja ugodna okusa maline s 1000 IJ vitamina D3 i cinkom, s više od 250 potisaka u pakiranju.

InVit D3 1000+cink je dodatak prehrani u obliku oralnog spreja ugodna okusa maline s 1000 IJ vitamina D3 i cinkom, s više od 250 potisaka u pakiranju.

Doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava, održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj razini kalcija u krvi i normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora te štiti stanice od oksidativnog stresa.

Dnevno raspršiti 1 do 2 potiska spreja direktno u usta. Prije upotrebe promućkati.

Napomene

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja

Čuvati od dohvata male djece.

Pročišćena voda, emulgatori: mikrokristalinična celuloza, natrij, karboksimetil celuloza, zgušnjivač: ksantan guma, tvar za održavanje vlage: glicerol; konzervans: kalijev sorbat, kolekalciferol, Sunactive®Zn-P240 (cinkov oksid, poliglicerolni esteri masnih kiselina, hidrolizirani lecitin; maltodekstrin), aroma maline.

Bez šećera. Ugodna okusa maline.

VEZANI SADRŽAJ

VITAMIN D: UTJEČE LI TEŽINA NA TO KOLIKO KORISTI IMAMO OD TOG VITAMINA?

Pozitivni učinci nadoknade vitamina D koji su se pojavili kod osoba s indeksom tjelesne mase ispod 25 nisu se pokazali kod osoba s prekomjernom težinom ili pretilošću

Saznajte više

VITAMIN D - ZANEMARENI VITAMIN I MOĆNI HORMON

Popis indikacija i područja primjene vitamina D puno je duži od onoga što se nekad smatralo, a gotovo svakodnevno pojavljuju se nova istraživanja i spoznaje 

Saznajte više

PRIRODNI ČUVARI CINKA

Cink je snižen kod pušača, alkoholičara, dijabetičara, trudnica, a veće potrebe za njim imaju i sportaši te aktivni rekreativci

Saznajte više