PRODAJA

U poslovanju s kupcima Oktal Pharma stavlja naglasak na bliske odnose koji omogućuju praćenje i osluškivanje potreba i zahtjeva naših dugogodišnjih kupaca.

Neprekidno ulažemo u poboljšanje poslovnih procesa i kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika kako bismo održali povjerenje kupaca i reputaciju Oktal Pharme kao pouzdanog poslovnog partnera.

LJEKARNE


Oktal Pharma posluje s više od 1100 ljekarni u javnom i privatnom vlasništvu na području cijele Republike Hrvatske.

Naši komercijalni suradnici redovitim kontaktom s ljekarnicima prate i osluškuju potrebe i zahtjeve tržišta na koje spremno i brzo odgovaramo.

Neprestano pratimo i implementiramo nove tehnologije kojima omogućujemo unaprjeđenje svakodnevnog poslovanja, čime dodatno osiguravamo povjerenje naših kupaca te kvalitetu usluge.

Internetskim naručivanjem osiguravamo brz i učinkovit način rada, uz redovitu podršku suradnika za odnose s klijentima.
 
Distribuiramo širok ljekarnički asortiman, a iz ponude posebno izdvajamo ekskluzivni i zastupnički asortiman. Putem programa Zdravlje Plus pomažemo ljekarnicima da odgovore na zahtjeve suvremenog tržišta.

 

BOLNICE


Dugogodišnju suradnju s bolnicama ostvarujemo na javnim nadmetanjima gdje se ističemo širinom asortimana i kvalitetom usluge, koja je usklađena s najstrožim standardima Dobre distribucijske prakse (DDP) i Dobre proizvođačke prakse (DPP).

Kako bismo odgovorili na sve Vaše potrebe i zahtjeve, osiguravamo tim stručnjaka specijaliziran za suradnju s bolnicama. Nepresteno pratimo i implementiramo nove tehnologije i visoke standarde kojima omogućujemo unaprjeđenje svakodnevnog poslovanja.

OPTIKE


Oktal Pharma već 28 godina uspješno surađuje s optikama pružajući im logističku, korisničku, marketinšku i edukativnu podršku. Partnerskim odnosom s više od 95 % optika u Hrvatskoj te podrškom koju im pružamo, omogućujemo stalnu dostupnost te besprijekornu zdravstvenu ispravnost proizvoda. 

Ako želite postati naš poslovni partner, molimo da nas kontaktirate na: tajnica.prodaja@oktal-pharma.hr
Obratite nam se za dodatne informacije: 
t: +385 1 6595 777
e: 
oktal-pharma@oktal-pharma.hr