KARIJERE

Postani OKTALOVAC - budi dio uspješne, moderne, tehnološki napredne, društveno odgovorne regionalne kompanije.

Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivirani za ostvarenje, kako osobnih, tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštivanje i promicanje vrijednosti Oktal Pharme.

Izgradi karijeru u Oktal Pharma grupi!

KARIJERE U OKTAL PHARMI

Oktal Pharma je radna sredina kako za one koji su tek završili svoje obrazovanje, tako i za one koji traže mogućnost svog daljnjeg razvoja i/ili ostvarenja svojih ambicija. Prvenstveno smo usmjereni na kvalitetu i razvoj poslovanja te danas poslujemo u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Mađarskoj. Zapošljavamo gotovo 700 zaposlenika, od čega većinu u Republici Hrvatskoj.

Gradimo čvrste odnose s poslovnim partnerima vodeći se načelima uzajamne podrške i dugoročne suradnje, ostvarujemo ciljeve, prihvaćamo nove izazove s pozitivnom energijom i željom za uspjehom, njegujemo suradnju i dijelimo znanja, potičemo proaktivnost u predlaganju poboljšanja poslovnih procesa, uključenost u poslovanje i razumijevanje šire slike. Različite djelatnosti kojima se bavimo – veledrogerijska, zastupnička, ljekarnička – pružaju mogućnost zapošljavanja zaposlenika različitih zvanja, znanja, iskustava i interesa.

Od svojih zaposlenika očekujemo sposobnost brze prilagodbe na nove situacije, otvorenost za nova iskustva i učenje, spremnost na veliki angažman i ustrajnost u ostvarivanju ciljeva, pomaganje kolegama i dijeljenje znanja, iskrenost i dosljednost u svakodnevnom ponašanju. Trajno i sustavno educiramo i pripremamo zaposlenike za sve izazove koji nas u budućnosti očekuju. Prepoznajemo potencijal/talent kod svojih zaposlenika i omogućujemo im da se razvijaju unutar kompanije. Posebno smo ponosni na činjenicu da naši zaposlenici imaju mogućnost primijeniti sva svoja znanja i razvijati svoje kompetencije.

ŠTO NUDIMO?

Ako si tek završio školovanje nudimo ti mogućnost stjecanja znanja i iskustva kroz radni odnos, pripravništvo, stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa i stručnu praksu. Ako već posjeduješ odgovarajuće znanje i iskustvo, nudimo ti mogućnost razvoja potencijala i ostvarenje ambicija.

KAKVE LJUDE TRAŽIMO?

Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivirani za ostvarenje, kako osobnih, tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštivanje i promicanje vrijednosti Oktal Pharme. Posebnu pozornost posvećujemo odabiru novih zaposlenika svjesni da su ljudi jedina prava vrijednost i snaga svake kompanije. Zaposlenici sa svojim vrijednostima, motivacijom, talentima i vještinama čine razliku.

Obratite nam se za dodatne informacije na:
ljudski.potencijali@oktal-pharma.hr