LJEKARNE VAŠE ZDRAVLJE

Ljekarne Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti naših ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem.

Naša misija je pružanje ljekarničke skrbi najvišeg standarda i potpuna usmjerenost na korisnike usluga i proizvoda iz asortimana koje smo pažljivo birali.
 

Ravnateljstvo

Ravnateljica organizira i vodi poslovanje, predstavlja i zastupa ljekarne te je odgovorna za zakonit i stručan rad ljekarni. Osim Ravnateljstva, ostala tijela ljekarničke ustanove čine Upravno vijeće, Stručno vijeće, Stručni kolegij, Etičko povjerenstvo, Povjerenstvo za lijekove i Povjerenstvo za kvalitetu.

Vesna Kljenak mag. pharm. ravnateljica
Diplomirala je na Farmaceutsko - biokemijskom fakultetu u Zagrebu. Nakon bogatog iskustva rada u javnoj ljekarni, 2008. godine zaposlena je na funkciji ravnateljice Zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje čiji je osnivač Oktal Pharma.

Upravlja strategijom, operativnim poslovanjem i razvojem ljekarničke djelatnosti koristeći i razvijajući nove marketinške alate, te javnozdravstvene aspekte ljekarništva temeljene na integriranoj ljekarničkoj skrbi, u čemu se kontinuirano usavršava. 
Obratite nam se za dodatne informacije:
 
t: +385 1 6595 791
e: 
vesna.kljenak@oktal-pharma.hr