BIOLECTRA® RELAX MAGNEZIJ 375 MG + B + C DIREKT

20 vrećica

Dodatak prehrani sa sladilima, okusa limuna. Sadrži magnezij i vitamine C, B1, B6 i B12. U obliku mikrogranula koje se lako konzumiraju.

Biolectra Relax Direkt spaja opuštajuća svojstva minerala magnezija i vitamina B1, B6, B12 i C koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.

Biolectra Relax sadrži:

  • magnezij i vitamin C koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti
  • vitamine B1, B6 i B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji.

Jedna vrećica na dan. Vrećicu otvoriti u smjeru naznačene strelice. Mikrogranule isipati direktno na jezik, ostaviti da se rastope i progutati. 

Napomene

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Upozorenje

Sadrži izvor fenilalanina. Prekomjerne količine mogu imati lakstivni učinak.

Magnezijev oksid, sladilo (sorbitol), L-askorbinska kiselina, magnezijeve soli limunske kiseline, sladilo (manitol), tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin, regulator kiselosti (natrijev citrat), zgušnjivač (natrij karboksimetil celuloza), aroma, sladilo (acesulfam kalij, aspartam).

Sastav u 1 vrećici (= dnevna doza), % PU* 

  • magnezij  375 mg, 100 %
  • vitamin C  80 mg, 100 %
  • vitamin B1  1,1 mg, 100 %
  • vitamin B6  1,4 μg, 100 %      
  • vitamin B12  2,5 μg, 100 %.
*PU = preporučeni dnevni unos

Vrlo ugodan okus limuna.

Praktično, uzima se bez vode, direktno na jezik.

Bez šećera, bez glutena i bez laktoze.

VEZANI SADRŽAJ

MAGNEZIJ - ZANEMARENI MINERAL

Čvrste kosti i zubi, hormonska ravnoteža, zdrav srčanožilni i živčani sustav, te još puno toga, ovise o dostatnoj količini magnezija

Saznajte više

SIGNALI MANJKA MAGNEZIJA ZABORAVLJENOG KATIONA

Budući da je magnezij nužan u stvaranju energije o kojoj ovise sve naše tjelesne funkcije, upravo su umor i iscrpljenost česti simptomi njegova manjka u tijelu 

Saznajte više

MAGNEZIJEM PROTIV KRONIČNOG STRESA

Pod stresom potreba tjelesnih stanica za magnezijem naglo raste, s tim da se taj vrijedni mineral istodobno pojačano izlučuje mokraćom, pa je nadoknada više nego poželjna

Saznajte više