IMMUNO STRONG

60 kapsula

Immuno STRONG je dodatak prehrani. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Immuno STRONG je dodatak prehrani. Vitamin D3 doprinosi normalnoj funkciji imunosnog sustava. 

Preporučuje se uzimati 3 kapsule dnevno nakon jela.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Beta-(1,3)(1,6)-D glukan iz kvasca, min. 70 %-tni (Saccharomyces cerevisiae), kolekalciferol, emulgator: magnezijeve soli masnih kiselina; tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: talk; kapsula: želatina.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 3 kapsule):

  • beta-(1,3)(1,6)–D–glukan - 1275 mg 
  • vitamin D- 9 μg (180 % PU*)
* PU​ (preporučeni dnevni unos)

Za postizanje optimalnog učinka beta-glukana na imunološki sustav, najbolje ga je uzimati na prazan želudac, idealno sat vremena prije obroka ili dva sata nakon obroka. Apsorpcija beta-glukana odvija se u tankom crijevu, gdje se njegove molekule prenose u limfu te započinju interakciju s makrofagima i time aktiviraju imunološku funkciju organizma.
Zona Vital Betaglucan + D3 kapsule najbolje je koristiti preventivno i sezonski, u razdobljima u kojima se uobičajeno javlja najviše infekcija te je prisutna slabija izloženost suncu.Također se uobičajeno koristi pri pojavi prvih simptoma slabljenja imuniteta (umora, iscrpljenosti, prehlade). Preporučljivo je uzimanje i za vrijeme trajanja infekcije, što može dovesti do  kraćeg trajanja bolesti, kao i nakon bolesti, radi bržeg oporavka organizma.
 
Preporuka je primjenjivati ih u odraslih osoba kod kojih se često javljaju prehlade i infekcije gornjih dišnih puteva te gripa (osobito u osoba koje su češće izložene infekcijama, poput zdravstvenih djelatnika i osoba koje rade u kolektivima s djecom, kao što su vrtići i škole). Pogodne su i za osobe koje su profesionalno izložene kroničnom stresu ili se sezonski nedovoljno izlažu suncu.
 

VEZANI SADRŽAJ

BETAGLUKAN - SNAŽAN PRIRODNI AKTIVATOR IMUNITETA

Znanstvenici sa Sveučilišta Harvard otkrili su specifičan receptor na površini naših obrambenih stanica (Dectin 1) preko kojeg beta-glukan aktivira imunološke stanice i pokreće snažan imunološki odgovor

Saznajte više

OBRAMBENA SNAGA HRANE

Važno je što i koliko jedemo, jer dokazano je da dnevni kalorijski unos utječe na rad obrambenog sustava

Saznajte više

IMUNITET - KLJUČ VAŠEG ZDRAVLJA

Iako mislimo da o imunitetu mnogo toga znamo, i dalje postoji dosta toga što istraživači ne znaju, a trude se saznati o zamršenosti i umreženosti reakcija imunološkog odgovora

Saznajte više