Zona Vital podržala konferenciju „Žene u biznisu“

Uz dobru energiju i Zona Vital proizvode iz Oktal Pharme, brojne poduzetnice provele su ispunjen dan sa zanimljivim predavačima, a predah potražile u Zona Vital zelenoj oazi, gdje su se ujedno informirale o bogatoj liniji proizvoda

Ovogodišnja, osma po redu, međunarodna konferencija „Žene u biznisu“ okupila je rekordan broj poslovnih žena, vlasnica, direktorica i menadžerica kompanija Hrvatske i regije. 

Cilj konferencije je bio istaknuti uspješna iskustva i povezati poslovne žene, motivirati ih na nove pothvate te ujedno potaknuti inicijativu za povećanje zastupljenosti žena na najvišim položajima u kompanijama i društvu općenito.

Susret je obilježio i predstavljanje tradicionalne Liderove godišnje liste 300 najmoćnijih žena.

"Upravljačka moć 300 najmoćnijih žena porasla je za 15 posto u odnosu na prethodnu godinu. Tristo najmoćnijih žena hrvatskog biznisa upravlja s rekordnih 41,5 milijardu eura. To je moguće povezati sa stopom rasta od tri posto i zaključiti da što žene imaju veću upravljačku moć to je i rast bruto domaćeg proizvoda veći, staloženiji i održiviji." –  naglasio je u uvodnom govoru Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera.

Najmoćnijom ženom hrvatskog biznisa proglašena je Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle.

"Ne razmišljam o nagradama, radim svoj posao i onda nagrade dolaze same od sebe. Imam snažan emotivni leadership, no kada treba donijeti i teške odluke morate kombinirati različite stilove vođenja i raditi tako da osigurate sadašnjost kompanije i strateški vodite kompaniju u budućnost. Ne vjerujem u staklene stropove, moramo biti osobe s integritetom, voljeti posao koji radimo, biti motivirani i učiti, biti hrabri i svoji i stvarati vrijednosti." – rekla je Kovačević.


Svaka od sudionica konferencije dobila je na poklon Zona Vital B Complex kapsule, koje sadrže vitamine B kompleksa koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti te vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.