Novi stručni portal za čitatelje koji žele unaprijediti zdravlje i kvalitetu života

Oktal Pharma je lansirala novi moderni portal Vaše zdravlje na kojem čitatelji mogu pročitati brojne teme o zdravlju i dobiti savjete za poboljšanje kvalitete života, ali i saznati kako ostvariti mnoštvo pogodnosti programa vjernosti Zdravlje Plus u odabranim ljekarnama

Prije 15 godina Oktal Pharma je pokrenula portal Vaše zdravlje u želji da prati svjetske trendove informatizacije i proširi krug čitatelja časopisa Vaše zdravlje. Tijekom gotovo dva desetljeća, na portalu je  objavljeno preko 2500 stručnih članaka koji su nastali u suradnji s više od 650 autora različitih zdravstvenih usmjerenja.

Novi portal Vaše zdravlje je lansiran u listopadu. Primjetna razlika u odnosu na dosadašnji portal svakako je moderan i pročišćen vizualni prikaz uz novu kategorizaciju stručnog sadržaja koju prati sinergija s pogodnostima programa vjernosti Zdravlje Plus – online pristupnice programu vjernosti, lokatora Zdravlje Plus ljekarni, mogućnosti provjere stanja bodova na kartici i pregleda mjesečnih popusta u odabranim ljekarnama.

Dodatna novina je i  mogućnost kvalitetnog pregledavanje sadržaja portala na svim uređajima - stolnom računalu, mobilnom uređaju ili tabletu, na način da su svi sadržaji jednako dostupni i jednostavni za korištenje.

U rujnu ove godine je obilježena i dvadeseta godišnjica neprekinutog izdavanja časopisa Vaše zdravlje, povodom koje je osvježen vizualni identitet časopisa i predstavljena nova kategorizacija sadržaja. Časopis možete pronaći u ljekarnama, privatnim liječničkim ordinacijama i drugim zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj kao besplatan primjerak.

Trendovi se mijenjaju, ali briga za zdravlje je postojana, kao i namjera Oktal Pharme da čitateljima pomogne savjetima stručnjaka i preporukama ljekarnika. Osvježenje tiskanog i digitalnog izdanja samo je novi vizualni identitet već dobro poznate priče, koja će i dalje ispunjavati misiju pružanja informacija o zdravlju iza kojih stoji relevantna stručna javnost.

Pogledajte novi portal Vaše zdravlje!