Zona Vital podržava kulturu čitanja

Pod pokroviteljstvom Zona Vital proizvoda, knjižničarima grada Zagreba predstavljena knjiga Vibracija uspjeha autorice Ive Belé

Uz dobru energiju i s podrškom Zona Vital proizvoda iz Oktal Pharme, u sklopu četvrtog izdanja „Mora knjiga“ na zagrebačkom Zrinjevcu, kulturnog događanja koje promovira kulturu čitanja, 4. srpnja 2018. knjižničarima grada Zagreba predstavila se Iva Belé s knjigom Vibracija uspjeha – Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima.
 
Uvjerenje da je sve oko nas energija koja vibrira Ivu Belé dovelo je do novog pogleda na svijet i preokreta u njezinu privatnom i poslovnom okruženju, koji joj je podario sretan i ispunjen život, uspješnu karijeru i odnose s ljudima koji u njoj izazivaju zadovoljstvo.

Svoje poslovno i životno iskustvo te znanja koja je stjecala u Hrvatskoj i inozemstvu Iva Belé pretočila je u vlastitu metodu za postizanje uspjeha - Success Concept.

Svoje spoznaje, koje je sažela u knjizi Vibracija uspjeha – Naučite kako da uspjeh ovisi o vama, a ne o okolnostima, podijelila je knjižničarima na najljepšoj zagrebačkoj plaži.

Da ništa ne pokvari ljetni užitak čitanja na otvorenom bili su zaslužni proizvodi iz linije Zona Vital namijenjeni zaštiti kože od uboda insekata - Natura kids sprej i Natura gel. Ovi, potpuno prirodni proizvodi mogu se primijeniti na kožu djece i odraslih bez straha, jer sadrže mješavinu biljnih iscrpina i eteričnih ulja koje kožu ujedno i njeguju. Natura kids sprej brzo se upija i stvara prirodnu barijeru koja štiti od insekata ne samo nježnu dječju kožu, nego i kožu odraslih, dok Natura gel njeguje i umiruje nadraženu kožu.