Zona Vital u 2017. – medijska edukacija

Ističemo nekoliko zanimljivih događaja edukativnog karaktera za predstavnike medija pod pokroviteljstvom brenda Zona Vital

Piknik u zelenoj oazi
 
Prvi od njih, na kojem smo ujedno predstavili cijelu liniju, bio je Piknik u tajnom vrtu u centru grada. Neočekivana zelena oaza bila je pravo mjesto za promociju linije dodataka prehrani s prirodnim sastojcima kontroliranog podrijetla i visoke kvalitete.
 
Važnost dodataka prehrani okupljenim novinarima je predstavila poznata nutricionistica Karmen Matković Melki.
 
Kardiovaskularno zdravlje
 
Uz Svjetski dan srca predstavili smo liniju proizvoda namijenjenih zaštiti zdravlja srca. Sa željom da budemo drugačiji, umjesto pozivnica odlučili smo novinarima poslati uputnice za pregled srca. Reakcije su bile sjajne, kao i odaziv na ovaj „aktivni“ događaj.
 
Predstavljanje se održalo u fitness centru, gdje su liječnik, fitness trenerice i predstavnika brenda Zona Vital novinare informirali o važnosti i načinima prevencije bolesti srca i krvnih žila. Nakon toga uslijedilo je mjerenje krvnoga tlaka, kratka vježba na biciklima, a potom ponovno mjerenje krvnoga tlaka.
 
Na odlasku, novinari su umjesto uobičajenog priopćenja dobili svaki svoju „povijest bolesti“ s rezultatima mjerenja krvnoga tlaka i „recept“ s osnovnim informacijama o proizvodima.
 
Imunitet nas svagdašnji
 
Na ovu uvijek aktualnu temu, organizirali smo okrugli stol na kojem su sudjelovali klinički nutricionist, sportski djelatnik, urednica magazina o zdravlju i predstavnik brenda Zona Vital. Odaziv i uključenost kako novinara tako i publike bili su sjajni. Osim što smo na suptilan način predstavili proizvode Zona Vital, predstavnici medija su dobili jako puno korisnog materijala.
 
Božićna suradnja s košarkaškim klubom Cibona
 
Sa željom da predstavimo suradnju Zone Vital i košarkaškog kluba Cibona, na božićni domjenak smo uz Djeda Božićnjaka i sastav Baruni pozvali i košarkaše kluba Cibona za kojeg su vezane generacije i generacije navijača i koji je zaista simbol grada Zagreba. Kroz odličnu atmosferu i pobuđene emocije brend Zona Vital dobio je sjajnu medijsku podršku.