Proizvod Nasafytol nagrađen u kategoriji potpore imunitetu

Tilman, belgijski referentni laboratorij za biljne pripravke temeljene na dokazima, dobitnik je nagrade NutraIngredients 2023 za Nasafytol, jedan od njihovih najinovativnijih proizvoda u području potpore imunitetu

Farmaceutska industrija neprestano radi na poboljšanju rješenja za tegobe bolesnika kroz stalne inovacije. U tom smislu, tvrtka Tilman ističe se naprednim znanstvenim pristupom koji je doveo do razvoja širokog spektra registriranih biljnih lijekova i pripravaka na bazi aktivnih biljnih sastojaka.

Jedan od njih je i Nasafytol, za koji je Tilman dobitnik nagrade NutraIngredients 2023. u kategoriji najboljeg proizvoda za potporu imunosnom sustavu.

European Nutraingridients Awards nagrada dodjeljuje se sada deveti put i kontinuirano vrednuje istinske inovacije te vrhunska istraživanja u području dodataka prehrani kao i funkcijske hrane i napitaka.

Prijavljene proizvode ocjenjuje panel od 16 stručnjaka iz industrije te znanstvenih i istraživačkih institucija.
 
O Tilmanu
Tilman je belgijski referentni laboratorij za dokaze biljni lijekovi. To je inovativna i obiteljska farmaceutika laboratorij, sa snažnim priznanjem u zdravstvu profesionalci.  Za više informacija posjetite www.tilman.be.
 
Nasafytol
Za više informacija o Nasafytolu posjetite https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/tilman/nasafytol-kapsule.