220.000+ korisnika Programa vjernosti Zdravlje Plus

Trenutačno u Programu vjernosti Zdravlje Plus aktivno sudjeluje 160+ ljekarni diljem Republike Hrvatske. Kontinuiranim angažmanom ljekarnika i zaposlenika Oktal Pharme postignuto je da Program vjernosti danas broji 220.000+ članova

Program Zdravlje Plus pokrenut je krajem 2014. godine s ciljem osnaživanja partnerskog odnosa ljekarni i Oktal Pharme. Cilj je bio unaprijediti postojeću i razviti novu suradnju s ljekarnama članicama te kontinuiranom implementacijom novih saznanja unaprjeđivati poslovanje ljekarni.

Jedan od projekata u sklopu programa Zdravlje Plus je i Program vjernosti Zdravlje Plus – Zajedno za zdravlje.

Tijekom prve godine Programa vjernosti klijentima su dijeljene kartonske kartice za prikupljanje pečata te su na taj način ostvarivali uvjete za popust. Istodobno razvijala se opcija za stvaranje digitalnog programa i kartice koji će omogućiti jednostavnije korištenje, prikupljanje i evidentiranje bodova te korištenje pogodnosti.

Trenutačno u Programu vjernosti aktivno sudjeluje 160+ ljekarni diljem Republike Hrvatske.

Krajem 2015. godine puštena je u produkciju barkod kartica vjernosti Zdravlje Plus kao nadogradnja početnog Programa vjernosti kojim se uz stručnost, pouzdanost i prepoznatljivu kvalitetu ljekarničke usluge nagrađuje i produbljuje povjerenje naših korisnika.

 

Skupljajte bodove i ostvarite popuste

Program vjernosti Zdravlje Plus korisnicima omogućuje da kupnjom u ljekarnama Zdravlje Plus prikupljaju bodove koje mogu iskoristiti u vidu popusta na jednokratnu kupnju po vlastitom izboru.

Kroz Program vjernosti Zdravlje Plus ostvaruju se i mnoge druge pogodnosti poput rođendanskog popusta jednom godišnje, mogućnosti sudjelovanja u nagradnim igrama te korištenja ostalih pogodnosti. 

Kontinuiranim angažmanom ljekarnika i zaposlenika Oktal Pharme postignuto je da Program vjernosti danas broji 220.000+ članova. 

Želite postati član Programa vjernosti? Ispunite prijavnicu u najbližoj Zdravlje Plus ljekarni!