MULTI-GYN® BOČICA ZA ISPIRANJE RODNICE I MULTI-GYN® TABLETE

Bočica za ispiranje rodnice, 10 tableta

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice služi za primjenu otopine za ispiranje, za optimalnu higijenu rodnice. Multi-Gyn Tablete služe za pripremu otopine za ispiranje.

Ispiranje pomoću Multy-Gyn Bočice za ispiranje rodnice i tableta je učinkovito i nježno.
 
Poseban ventil onemogućava povrat otopine u bočicu, smanjuje povišenje tlaka u bočici i omogućava učinkovito ispiranje.

Ergonomski oblikovana bočica za ispiranje može se koristiti u raznim položajima.
     
Indikacija

Multy-Gyn Bočica za ispiranje rodnice i Multy-Gyn Tablete primjenjuju se za opću higijenu rodnice ili za intenzivnu higijenu rodnice u slučaju pojave pojačanog iscjetka ili iscjetka neugodna mirisa, kao i svrbeža, nadražaja ili osjećaja žarenja.

Multi-Gyn Tablete stvaraju prirodnu i blagotvornu otopinu za ispiranje rodnice. Jedna tableta je dovoljna za jednu bočicu otopine za ispiranje. Sadrži prirodne sastojke i ne sadrži parfeme. U kombinaciji s Multi-Gyn Bočicom za ispiranje rodnice, tablete pružaju optimalnu higijenu rodnice.

Neke žene su osjetljivije na tegobe rodnice od drugih zbog načina života, spolne aktivnosti ili mjesečnice.

Ovisno o osobnim higijenskim potrebama, Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice može se češće koristiti, međutim ne preporuča se češće od jednom tjedno, osim ako liječnik ne savjetuje drugačije.

Uvijek se obratite liječniku kada su tegobe rodnice ustrajne.

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice može se primijeniti u nekoliko željenih položaja. Pronađite vama najugodniji položaj primjene Multi-Gyn Bočice za ispiranje rodnice, primjerice pod tušem ili iznad WC školjke. Važno je da otopina za ispiranje može lako istjecati.

Uputa za uporabu Multi-Gyn Bočice za ispiranje rodnice 
1. Napunite Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice mlakom vodom do vrha rebrastog dijela bočice.
2. Prelomite jednu Multi-Gyn Tabletu i dodajte je u vodu.  
3. Pričvrstite aplikator na bočicu i pričekajte da se Multi-Gyn Tableta potpuno otopi i prestane pjeniti. 
4. Nježno stavite aplikator u rodnicu.      
5. Nježno stisnite bočicu za čišćenje rodnice i očistite rodnicu otopinom za ispiranje. Normalno je da nakon ispiranja pola bočice ostane ispunjeno otopinom.*      
6. Odvojite bočicu i aplikator i temeljito ih isperite toplom vodom. Ostavite da se osuše na zraku, po mogućnosti na suhom mjestu.           

* Količina otopine je dovoljna za ispiranje rodnice. Ako želite ponovo isprati s preostalom otopinom, odvijte aplikator s bočice da se bočica vrati u početni oblik i nastavite od 4. koraka.
 

Trudnoća

Ako planirate trudnoću, savjetujemo ne koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice do tri dana nakon spolnog odnosa. Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice nije kontraceptiv.

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Mult-Gyn Bočice za ispiranje rodnice ili Multi-Gyn Ttableta tijekom trudnoće ili dojenja. Međutim, uvijek savjetujemo da se obratite svom liječniku ako ste trudni.        

Važno

Nikada ne stavljajte Multi-Gyn Bočicu za ispiranje rodnice u kipuću vodu, niti je čistite s kipućom vodom. Time će nepovratno promijeniti oblik.

Laktoza, limunska kiselina, natrijev bikarbonat, mliječna kiselina, polisaharidi lista Aloe Barbadensis, askorbatna kiselina.

Glavni sastojak: 2QR-praškasti kompleks - patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi dobiveni iz pročišćenog ekstrakta lista Aloe Barbadensis.                                                              

Otopljene u mlakoj vodi, Multi-Gyn Tablete stvaraju blagu otopinu za ispiranje pogodnu za primjenu s Multi-Gyn Bočicom za ispiranje rodnice. Koncentrirane šumeće tablete sadrže prirodne sastojke.

Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice je ergonomski oblikovana i odgovara svim funkcionalnim zahtjevima za optimalnu higijenu rodnice. Može se koristiti u raznim položajima, jer je rebrasti dio bočice fleksibilan i pogodan za primjenu pod bilo kojim kutom.

Unutarnji ventil smanjuje tlak i sprječava povrat otopine u bočicu.

Bočica je mekana i može se lako stisnuti.

Savjetujemo da Multi-Gyn Bočicu za ispiranje koristite nakon menstruacije ili seksualnog odnosa.

Ovisno o osobnim higijenskim potrebama, Multi-Gyn Bočica za ispiranje rodnice može se češće koristiti, međutim ne preporuča se češće od jednom tjedno, osim ako liječnik ne savjetuje drugačije.
Ne, one su namijenjene samo za primjenu s Bočicom za ispiranje.
Ne, dovoljan je jedan nježan potisak.
Apsolutno ne. Pripremljena otopina se može koristiti samo jednokratno. 
Ne, nije teško koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje. Međutim, morate biti sigurni da ste opušteni i da stojite ili sjedite u udobnom položaju.

Za više informacija o tome kako koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje, molimo vas da detaljno pročitate uputu za upotrebu.
Da, možete koristiti Multi-Gyn Bočicu za ispiranje samo s mlakom vodom.

VEZANI SADRŽAJ

PRAVILA INTIMNE HIGIJENE

S obzirom na to da kod žena sklonih infekcijama taj problem vrlo često recidivira, ispiranjem kao preventivnom mjerom održavaju se normalna vaginalna flore i pH

Saznajte više

KAKO IZBOR DONJEG RUBLJA UTJEČE NA INTIMNO ZDRAVLJE

Pri kupnji donjeg rublja pripazite da osim estetskog zadovoljite i kriterij kvalitete jer krivi izbor može dovesti do vaginalne infekcije

Saznajte više

INTIMNE NEUGODE

Simptomi kao posljedica upale stidnice (i rodnice) najčešći su razlog posjeta ginekološkoj ordinaciji i izvor neugode

Saznajte više