MULTI-GYN® FEMIWASH

100 ml

Multi-Gyn FemiWash čisti i osvježava intimno područje. Nježan je i ne nadražuje. Pogodan je i za osjetljivu kožu jer ne remeti normalnu vaginalnu floru. Pakiranje je dostatno za 120 aplikacija.

Za svakodnevnu intimnu njegu i higijenu. Ne sadrži sapun i štiti prirodnu floru intimnog područja. Nježan je i ne nadražuje, čak ni najosjetljiviju nježnu kožu. ​

Blaga emulzija za čišćenje bez sapuna, ne sadrži parfem. Sadrži prirodne sastojke i mliječnu kiselinu.

Pritiskom na pumpicu nanesite malo koncentriranog FemiWasha na dlan. Nježno razmažite po intimnom području pa isperite vodom.

FemiWash se može koristiti i za ostale osjetljive dijelove tijela. Jedinstvena formula FemiWasha ostavlja na koži osjećaj svilenkaste mekoće.

Nema. Nije otrovno ako se proguta.

Kao i kod svih proizvoda, moguća je preosjetljivost na neki od sastojaka, iako se za ovaj proizvod smatra vrlo rijetkom.

Negativne interakcije nisu zabilježene.

Voda, glicerol, polisaharidi lišća biljke Aloe Barbadensis, natrijev kokoamfoacetat, lauret-10, natrijev lauret-11 karboksilat, gliceret-2 kokoat, natrijev laktat, mliječna kiselina, kaprilil glikol, pantenol.

Glavni sastojak: 2QR kompleks - patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi dobiveni iz pročišćenog ekstrakta lišća biljke Aloe Barbadensis.

Da, možete koristiti Multi-Gyn FemiWash svakodnevno. Multi-Gyn FemiWash je koncentrirana pjena, a dovoljan je samo jedan pritisak na pumpicu.
Da, čišćenje vodom može biti dovoljno. Za osjećaj svježine, vrlo često se koriste i emulzije koje, kao i Multi-Gyn FemiWash, trebaju biti bez bilo kakvih iritirajućih supstancija. U suprotnom, može se narušiti normalna vaginalna flora.
Multi-Gyn FemiWash je koncentrirana pjena, a potreban je samo jedan pritisak na pumpicu.
Ne, možete ga koristiti i u kadi ili kad ispirete samo intimno područje.

VEZANI SADRŽAJ

BIOAKTIVNI PRINCIP KOJI LIJEČI

Bioaktivni pristup prevenciji i liječenju vaginalnih tegoba uključuje blokiranje vezivanja patogenih mikroorganizama za tkivo te podržavanje imunosnog odgovora

Saznajte više

KAKO IZBOR DONJEG RUBLJA UTJEČE NA INTIMNO ZDRAVLJE

Pri kupnji donjeg rublja pripazite da osim estetskog zadovoljite i kriterij kvalitete jer krivi izbor može dovesti do vaginalne infekcije

Saznajte više

VAGINALNA MIKROFLORA - ČUVAR ŽENSKOG ZDRAVLJA

Kad je narušena ravnoteža vaginalne mikroflore, gubi se njezina funkcija prirodne barijere, pa raste pH i javljaju se određene bolesti

Saznajte više