MULTI-GYN® FLORAPLUS

5 aplikatora po 5 ml

Multi-Gyn FloraPlus liječi probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice i stvara idealan pH rodnice. Izravno ublažava tegobe kao što su svrbež, nadraženost i stvaranje mrvičastog bijelog iscjetka.

Kako djeluje Multi-Gyn FloraPlus?

Multi-Gyn FloaPlus temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu (koji sadrži biopolimere) u kombinaciji s prebioticima. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Prebiotici podržavaju "dobre" laktobacile kako bi obnovili floru rodnice. 

Ova jedinstvena kombinacija čini Multi-Gyn FloraPlus idealnim za liječenje problema s kvasnicama i uspostavljanje zdravlja rodnice.

Multi-Gyn FloraPlus nije lijek antimikotik, već je zbog svog jedinstvenog načina djelovanja klasificiran kao medicinski proizvod.

Za liječenje problema uzrokovanih kvasnicama primijenite 1 jednodoznu tubu neposredno prije odlaska na spavanje tijekom 5 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno jave, obratite se svom liječniku.

Multi-Gyn FloraPlus ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. To omogućava regulaciju flore rodnice bez potpore.

Primjena

Multi-Gyn FloraPlus je prebiotički gel za rodnicu koji se primjenjuje izravno u rodnicu. Prebiotički gel za rodnicu primjenjuje se izravno u rodnicu s pomoću posebno oblikovanog aplikatora. Nakon primjene tubu bacite. 

Jedna tuba je za jednokratnu primjenu.

Napomena

​Nakon primjene možete iskusiti peckanje i/ili osjetiti trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke Multi-Gyn FloraPlus vrlo su rijetke. Ako imate dvojbi, testirajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi, savjetujemo vam da ne primjenite Multi-Gyn FloraPlus.    

Štetni događaji

Nema poznatih štetnih događaja. Međutim, budući da Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), može smanjiti aktivnost sperme. Preporučujemo da ne primjenjujete Multi-Gyn FloraPlus kada pokušavate zatrudnjeti.  

Interakcije s lijekovima

Multi-Gyn FloraPlus nema poznatih interakcija s lijekovima. 

Trudnoća i dojenje

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlus tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.

Primjena s kondomima i pesarima

Učinak Multi-Gyn FloraPlus na pesar i kondome nije poznat.

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, prebiotici (laktitol i FOS). 

* 2QR kompleks: patentom zaštićeni, pročišćeni sastojak Aloe Barbadensis
 

Multi-Gyn FloraPlus izravno djeluje na simptome i prirodan je proizvod koji nema negativan utjecaj na vaginalnu floru. Multi-Gyn FloraPlus potiče rast dobrih bakterija i sprječava rast kandide.

Vrijeme djelovanja razlikuje se od osobe do osobe, ali olakšanje simptoma možete osjetiti odmah.
Da, za najbolji učinak savjetujemo vam da potrošite 5 tuba.
Ne, ne postoje poznati neželjeni učinci.
Multi-Gyn FloraPlus izravno djeluje na simptome i prirodan je proizvod koji nema negativan utjecaj na vaginalnu floru. Multi-Gyn FloraPlus potiče rast dobrih bakterija i sprječava rast kandide.
Da. Multi-Gyn FloraPlus razvijen je upravo zato što antimikotici često kao sporedan učinak imaju ponovni nastanak gljivične infekcije. Multi-Gyn FloraPlus potaknut će rast dobrih bakterija i neće gljivicama dopustiti da se razvijaju.

VEZANI SADRŽAJ

MULTI-GYNOM PROTIV KANDIDE

Usporedna primjena Multi-Gyn Actigela s antimikoticima potpomaže stimulaciju rasta laktobacila koji normaliziraju pH vaginalne flore

Saznajte više

OTKRIVENA TAJNA BRZOG OPORAVKA VAGINALNE FLORE

Nova primjena prebiotika izvan probavnog sustava, na vaginalnoj sluznici, snažno potiče rast laktobacila

Saznajte više

VAGINALNA MIKROFLORA - ČUVAR ŽENSKOG ZDRAVLJA

Kad je narušena ravnoteža vaginalne mikroflore, gubi se njezina funkcija prirodne barijere, pa raste pH i javljaju se određene bolesti

Saznajte više