MULTI-GYN® ACTIGEL

50 ml gela

Multi-Gyn ActiGel ima izravni umirujući učinak na svrbež, crvenilo i bol izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.

Multi-Gyn ActiGel temelji se na patentom zaštićenom 2QR kompleksu koji štiti tkivo od štetnih bakterija na siguran i prirodan način te optimizira floru rodnice.

Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. 

Multi-Gyn ActiGel također podržava prirodni proces zacjeljivanja. Ujedno izravno uspostavlja optimalnu pH vrijednost rodnice, to jest blago kiselo okruženje, koje potiče razvoj dobrih bakterija (laktobacili) i optimizira mikrofloru rodnice.

Nježan i učinkovit tretman bez poznatih štetnih događaja.

Za liječenje bakterijske vaginoze (BV) primijenite u rodnicu dovoljnu količinu Multi-Gyn ActiGela najmanje dva puta dnevno tijekom razdoblja od najmanje 5 dana. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje.

Za  tegobe rodnice, kao što su svrbež i nadraženost, primijenite Multi-Gyn ActiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšati tegobe.

Multi-Gyn Actigel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno pojave, obratite se liječniku.

Primjena

  • Vanjska primjena - U slučaju tegoba na vanjskom intimnom području (stidnici), možete nanijeti Multi-Gyn ActiGel prstom (uvijek prije toga operite ruke).                                                      
  • Unutarnja primjena - Moguća je direktno u rodnicu uz pomoć posebnog aplikatora koji se može pričvrstiti na tubu i sastavni je dio pakiranja. Nakon primjene operite aplikator toplom vodom i stavite zatvarač. Umjesto aplikatorom, gel možete unijeti i prstom - operite ruke i na vrh kažiprsta nanesite količinu veliku barem kao jagodica prsta te je unesite u rodnicu.

Napomena

Nakon primjene možete osjetiti peckanje i/ili trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći.


Informacije o alergiji

Alergije na sastojke Multi-Gyn ActiGela vrlo su rijetke. Ako imate dvojbi, ispitajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi savjetujemo da ne primijenite Multi-Gyn ActiGel.

Štetni događaji

Budući Multi-Gyn ActiGel ima za rodnicu optimalnu kiselost, a sperma je lužnata, primjena Multi-Gyn ActiGela može smanjiti aktivnost spermija. Ako želite zatrudnjeti ne smijete primijeniti Multi-Gyn ActiGel tijekom razdoblja ovulacije. Nema drugih poznatih štetnih događaja.

Interakcije s lijekovima

Nisu poznate interakcije s lijekovima.

Trudnoća i dojenje

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn ActiGela tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.

Primjena s kondomima i pesarima

Multi-Gyn ActiGel se ne smije koristiti istodobno s kondomima. Učinak na pesar je nepoznat. 

Primjena s tamponima i postupa ispiranja rodnice

Ne preporuča se istodobna primjena Multi-Gyn Actigela s tamponima i tijekom postupka ispiranja rodnice. Oni mogu ukloniti (dio) Multi-Gyn Actigel iz rodnice i umanjiti učinak proizvoda.

Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, ksantan guma, glicerol, kaprililglikol. pH 4.1.

* 2QR kompleks: patentom zaštićeni pročišćeni sastojak Aloe Barbadensis

Multi-Gyn ActiGel je prirodan proizvod koji se temelji na bioaktivnom 2QR kompleksu.

Multi-Gyn ActiGel nema mirisa, ne sadrži hormone niti sastojke životinjskog podrijetla. 

Za liječenje tegoba rodnice, savjetujemo korištenje Multi-Gyn ActiGela dva puta dnevno, pet dana zaredom. 
Ne, ne postoje poznati neželjeni učinci. 
Ne, nema potrebe za stalnim korištenjem Multi-Gyn ActiGela. Ako želite, možete ga nastaviti koristiti nekoliko puta tjedno. 
Ne, Multi-Gyn ActiGel ne utječe na antibiotike. Savjetujemo upotrebu Multi-Gyn ActiGela tijekom antibiotske terapije ili nakon nje. 
Multi-Gyn ActiGel brzo olakšava Vaše vaginalne tegoba. Za učinkovito djelovanje dovoljna je količina gela koja odgovara veličini vrha prsta (2 cm).

VEZANI SADRŽAJ

BAKTERIJSKA VAGINOZA ILI GLJIVIČNA INFEKCIJA - U ČEMU JE RAZLIKA

I bakterijska vaginoza i gljivična infekcija odlikuju se izmijenjenim sekretom, ali je izgled iscjetka poprilično različit

Saznajte više

BAKTERIJSKA VAGINOZA - NEPRIJATELJ SVAKE TREĆE ŽENE

Unatoč liječenju, bakterijske vaginoze vrlo se često ponovno javljaju, pa naglasak valja staviti na prevenciju

Saznajte više

VAGINALNA MIKROFLORA - ČUVAR ŽENSKOG ZDRAVLJA

Kad je narušena ravnoteža vaginalne mikroflore, gubi se njezina funkcija prirodne barijere, pa raste pH i javljaju se određene bolesti

Saznajte više