U Zagrebu održan godišnji Zdravlje Plus sastanak

Treću godinu zaredom odlučili smo obilježiti godišnjicu postojanja Zdravlje Plus programa

Tako smo 05. veljače 2018. zajedno sa našim ljekarnama partnerima proslavili 3. godišnjicu postojanja, uz prigodan stručni, a kasnije i neformalni dio sastanka.
 
Zdravlje Plus izvještaj za 2017. godinu kao i najavu planova aktivnosti za 2018. godinu, za koju smo sigurni da je početak još jedne godine uspješne zajedničke suradnje s ljekarnama partnerima, prezentirali smo u prekrasnom  ambijentu vidikovca Zagreb 360°, s fantastičnim pogledom na Zagreb.

Osvrnuli smo se i na iskustva iz Zdravlje Plus ljekarni tijekom prošle godine te poslušali promotivno predavanje našeg sponzora.

Na kraju službenog dijela sastanka održana je vrlo zanimljiva radionica pod nazivom „Pogled na budućnost ljekarništva - puni krug 360°“.


Misao vodilja našeg sastanka bila je da su promjene stalne te da mi sami trebamo biti spremni na promjene kao i na usavršavanje postojećih vještina te usvajanje novih koje će nas voditi prema još uspješnijoj suradnji, još uspješnijem poslovanju same ljekarne i daljnjem razvoju Zdravlje Plus programa.
 
Večernje druženje uz domjenak i glazbu u Old Pharmacy Pub-u ugodno je zaokružilo obilježavanje 3. godišnjice Zdravlje Plus programa. Zadovoljstvo naših ljekarni partnera kao i njihovo uspješno provođenje projekta dodatno nas motiviraju za sve daljnje aktivnosti koje planiramo provoditi u sklopu Zdravlje Plus programa u ovoj godini.