Oktal Pharma proširila poslovanje u Mađarsku

Preuzimajući ulogu ekskluzivnog zastupnika proizvoda Johnson & Johnson Vision u Mađarskoj, Oktal Pharma je proširila i ojačala svoju regionalnu prisutnost

Od 26. listopada 2017. godine Oktal Pharma je započela s poslovnim aktivnostima u Mađarskoj, formiranjem povezanog društva Oktal Pharma Hungary Kft. u Budimpešti. Ovim poslovnim iskorakom Oktal Pharma je dodatno obogatila postojeće operacije u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Republici Srbiji te ojačala svoje poslovanje u regiji.
 
Poslovanje u Mađarskoj je trenutačno usmjereno na oftalmološki program (kontaktne leće i otopine za njegu kontaktnih leća) tvrtke Johnson & Johnson Vision, vodećeg svjetskog proizvođača, čiji je Oktal Pharma Hungary ekskluzivni zastupnik.  
 
Zadržavajući jednostavnost procesa naručivanja kroz intuitivnu, vizualno preglednu i jasnu, a istodobno pozadinski složenu i visoko integriranu internet trgovinu za poslovne kupce, Oktal Pharma je korištenjem digitalnih tehnologija i visoko sofisticiranih procesa uspjela, bez prekida u opskrbnom lancu, preuzeti ulogu ekskluzivnog zastupnika proizvoda Johnson & Johnson Vision, što je bio jedan od glavnih prioriteta prema kupcima i tržištu.