Što nas očekuje u budućnosti farmacije? Otkrili smo na ovogodišnjoj OktalEduci live

OktaEduka live, održana od 14. do 16. studenoga 2022. u Amadria Park Hotelu Ivan, Solaris, Šibenik, okupila je više od 300 sudionika i dvadeset i jednog sponzora

OktalEduka live otvorena je 14. studenoga 2022., istodobno s edukativnom platformom OktalEduka 2022.

Dok OktalEduka live okuplja menadžment u ljekarništvu, edukativna platforma OktalEduka 2022. namijenjena je ljekarnicima u ljekarničkoj praksi, kojima tijekom idućih šest mjeseci omogućuje ostvarivanje ukupno 2,4 boda prema Pravilniku za stručno usavršavanje Hrvatske ljekarničke komore:

  • I. simpozij: Ljekarnička skrb za pacijente s kroničnim bolestima (0,8 bodova)
  • II. simpozij: Ljekarničke intervencije u akutnim stanjima (0,8 bodova)
  • III. simpozij: Digitalna pismenost u farmaciji (0,8 bodova).

Povratkom događajima uživo, na ovogodišnjoj OktalEduci live renomirani predavači i panelisti publici su predstavili dragocjena znanja i potaknuli diskusiju o novim trendovima u farmaciji.

Tijekom tri dana, s uzvanicima su podijelili vrijedne informacije iz područja utjecaja samoliječenja na održivo ljekarničko poslovanje, javnozdravstvene uloge farmaceuta i njihova utjecaja na percepciju javnosti, socioloških aspekata razvoja ljudskih potencijala u farmaciji te digitalizacije farmacije i svih mogućnosti koje digitalni alati nude.

Kroz dvije panel rasprave, predavači su izložili razmišljanja i stajališta o značaju pouzdanog partnera u odabiru proizvoda za samoliječenje, kao i na temu zdravstvenog koda budućnosti, zdravstvene pismenosti, sindemije i infodemije.

Sudionici su imali priliku sudjelovati na radionicama gdje su istražili funkcionalnosti Oktalove inovativne B2B digitalne platforme - Oktal Pharma portala za Poslovne korisnike, te saznati više o digitalnim komunikacijama i digitalnom marketingu.

U ime Oktal Pharme kao organizatora i organizacijskog odbora OktalEduke zahvaljujemo sudionicima na ukazanom povjerenju. Posebne zahvale upućujemo i sponzorima na potpori koju iz godine u godinu pružaju ovom stručno-edukativnom skupu.

Vaš OktalEduka tim