Plovimo već tri desetljeća

Plovidba koju smo započeli 1992. godine još uvijek traje...

Uspjesi imaju brojne oblike. Onaj Oktal Pharme mjeri se kroz ljudskost i zadovoljne zaposlenike, svako novootvoreno radno mjesto zbog ekspanzije poslovanja te, naravno, naše partnere i dugogodišnju suradnju koja nam pruža neizmjeran izvor ponosa i zadovoljstva. I za to vam svima hvala!

U proteklih 30 godina Oktal Pharma je izrasla u respektabilnu multinacionalnu kompaniju koja posluje u šest zemalja u okruženju te je danas jedna od vodećih hrvatskih veledrogerija.

Osnovani smo 1992. godine, u vrijeme kada je Hrvatska vodila svoju najveću i najvažniju bitku. Jačali smo, stasali i odrastali zajedno te nam izazovi nisu strani, a svoju solidarnost iskazivali kad god se za to ukazala prilika jer smo u nepredvidivim vremenima naučili cijeniti njezinu važnost.

Značajan trud uložili smo u proširenje postojećih poslovnih kapaciteta izgradnjom novog objekta u našem logističko-poslovnom centru Zagreb. Kako bismo pratili najmodernije poslovne trendove stalno nastojimo razvijati digitalne načine poslovanja i nove kanale komunikacije s našim partnerima.

Jedna od osnovnih premisa Oktal Pharme je i održivi razvoj, stoga se kontinuirano nastojimo približiti zelenim standardima modernog poslovanja. Pri tom ne zaboravljamo ni društvenu odgovornost koju smatramo našom dužnošću, ali i radošću jer društvu želimo dobro vratiti dobrim.

U Oktal Pharmi su ostvarena brojna partnerstva, suradnje i prijateljstva. Kako nam upravo povezivanje daje vjetar u jedra, u godinama koje slijede nastavljamo svoje putovanje prema izvrsnosti, uz neiscrpnu snagu, vjernost i podršku naših zaposlenika i partnera. A sve kako bismo bili i ostali - vaš najbolji izbor.
 

Hvala vam za...

* 30 godina suradnje
* 30 godina podrške
* 30 godina s nama.

Za dane koje pamtimo, za one koji nas grade...
Za dane u kojima zajedno rastemo i godine koje tek dolaze.


Vaša Oktal Pharma