Predstavljamo digitalnu inovaciju Oktal Pharme - Portal za poslovne korisnike

Portal za poslovne korisnike pojednostavljuje suradnju i poslovanje između veledrogerije Oktal Pharma i njezinih partnera

Novu 2022. godinu započeli smo sjajnim digitalnim vijestima za naše poslovne partnere - Portalom za poslovne korisnike Oktal Pharme, koji će uvelike olakšati online komunikaciju i uvid u poslovanje s veledrogerijom, pregled aktivnih akcija, povrat robe i naručivanje usluga.

Vođeni željom za unaprjeđenjem korisničkog iskustva i pojednostavljenjem poslovnih procesa svojih kupaca i dobavljača, Oktal Pharma je tijekom 2021. godine marljivo radila na stvaranju digitalne inovacije i poslovnog sustava koji će korisnicima omogućiti jednostavnu navigaciju kroz funkcionalnosti portala uz bogatstvo popratnih sadržaja i informacija.

Portal za poslovne korisnike osigurava transparentan i detaljan pregled informacija o poslovanju uz mogućnost preuzimanja ključne dokumentacije.

Ovim novim digitalnim iskorakom Oktal Pharma prati, ali i stvara trendove u svijetu farmacije, a na tom putu ne zaboravlja ni svoje suradnike i zaposlenike.

Korisničke podatke za pristup portalu možete zatražiti putem obrasca, preko svog komercijaliste ili suradnika za odnose s klijentima.

Ako već imate korisničke podatke, portalu možete pristupiti klikom ovdje.