S radom započela virtualna poslovnica Ljekarni Vaše zdravlje

Nakon 25 godina pružanja ljekarničke usluge svojim klijentima u ljekarnama širom Hrvatske, s ciljem unaprjeđenja poslovanja i brige o svojim korisnicima, Zdravstvena ustanova Ljekarne Vaše zdravlje ostvarila je inicijativu pokretanja web ljekarne.

Temelj kvalitete i uspješnosti poslovanja Ljekarni Vaše zdravlje je kontinuirano praćenje potreba klijenata korisnika i unaprjeđenje poslovanja što postižu ulaganjem u edukaciju djelatnika, uvođenjem dodatnih usluga, optimalnim planiranjem, upravljanjem i fleksibilnošću u cjelokupnom poslovanju.

Briga o sigurnosti pacijenata te prevencija i kontrola bolesti osnovna je zadaća ljekarničkog poziva. Kako bi svojim korisnicima približili usluge i proizvode iz asortimana koje su pomno birali, pokrenuli su web ljekarnu Vaše zdravlje, koja je od 24 srpnja 2020. dostupna na web adresi https://webljekarna.vasezdravlje.com/.

U web ljekarni osigurali su široku paletu vrhunskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetike, medicinskih pomagala i hrane za posebne medicinske potrebe renomiranih farmaceutskih proizvođača. Uz to, tu su i brojne pogodnosti za kupce i Program vjernosti Zdravlje plus.
Web ljekarna Vaše zdravlje korisnicima omogućuje da iskoriste pogodnosti web kupnje bez odricanja in store iskustva. Osim toga, korisnici se putem aplikacije mogu prijaviti za individualne zdravstvene usluge i savjetovati se s našim ljekarnicima.

Narudžbe se dostavljaju na kućnu adresu, no mogu se i besplatno preuzeti u jednoj od ljekarni Vaše zdravlje - dovoljno je u koracima odabira dostave odabrati opciju preuzimanja u ljekarni. 

Osim bogate ponude web ljekarne Vaše zdravlje, korisnik može koristiti popuste i pogodnosti kupovine u web ljekarni te plaćati brzo i jednostavno online, a sve to iz udobnosti doma.

Dodatne pogodnosti su informacije o izdvojenim ponudama i preporukama ljekarnika i ljekarničkim uslugama, kao i brojne zdravstvene informacije kroz povezane sadržaje sa zdravstvenog portala Vaše zdravlje - vodiča za zdrav život.
 
Vjerujemo da će ova virtualna poslovnica rezultirati još većim zadovoljstvom korisnika usluga koje pruža Zdravstvena ustanova Ljekarne vaše zdravlje.