Časopis Vaše zdravlje ustupa svoje mjesto zdravstvenom portalu

S ljetnim brojem časopisa Vaše zdravlje opraštamo se od tiskanog izdanja i prepuštamo izazovima digitalnih medija te nastavljamo naše druženje na internetu preko zdravstvenog portala Vaše zdravlje koji postaje vaš online vodič za zdrav život

Kroz časopis Vaše zdravlje smo tijekom 21 godine gradili zdravstvenu priču koja je iznjedrila čak 113 izdanja. Cijelo to vrijeme, naši čitatelji su nas vjerno pratili i bili zahvalna publika, što nam je bio dodatni poticaj da u svakom novom izdanju pružimo što više aktualnih zdravstvenih informacija koje će im biti od pomoći u svakodnevnom životu.
 
Uz nas su bili i brojni autori, njih više od 600, koji su nesebično prenosili svoja znanja i spoznaje s u nastojanju da svojim čitateljima pružimo informacije koje će im pomoći u održanju zdravlja i borbi protiv bolesti. 
 
Potpora su bili i brojni oglašivači, koji su iz broja u broj birali upravo časopis Vaše zdravlje kao medij za predstavljanje svojih proizvoda te tako izražavali povjerenje u kvalitetu sadržaja koju smo pružali. 
 
Svima vama - čitateljima, autorima i oglašivačima - velika hvala što ste svih ovih godina zajedno s nama sudjelovali u kreiranju časopisa Vaše zdravlje i pružali mu dodatnu vrijednost.  
 
Vjerujemo da ćete biti zadovoljni i sadržajima koje nastavljamo s vama dijeliti na zdravstvenom portalu Vaše zdravlje. Online izdanje nudi brojne informacije iz različitih područja biomedicinske znanosti temeljene na dokazima, koje se mogu pretraživati na jednostavan i brz način. Možete birati između osam različitih glavnih tematskih kategorija, unutar kojih su vam na raspolaganju i prateće tematske podkategorije, a svaki odabrani članak pruža mogućnost daljnjeg informiranja o odabranoj temi putem povezanih članaka. Za one koji više vole „listati“, dostupna je i baza svih tiskanih izdanja u digitalnom obliku.
 
Sadržaj zdravstvenog portala povezan je i s ljekarnama Zdravlje Plus koje svojim korisnicima putem Programa vjernosti „Zdravlje Plus - Zajedno za zdravlje“ pružaju  pogodnosti kao što su ljekarničke usluge, mjesečni popusti, skupljanje bodova na kartici vjernosti i brojne druge.
 
S istim entuzijazmom nastavljamo našu priču na zdravstvenom portalu Vaše zdravlje i stranici na Facebooku kako bismo i dalje bili vaš pouzdan vodič za zdrav život, no od sada u online izdanju.
 
Vaše zdravlje tim