Oktal Pharma unaprijedila poslovanje s optikama lansiranjem VisionShop webshopa

Kao ekskluzivni zastupnik tvrtke Johnson&Johnson Vision za teritorij Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Srbije te Bosne i Hercegovine, Oktal Pharma je digitalizirala sadašnji poslovni model za Hrvatsku lansiranjem VisionShop webshopa koji će optikama olakšati proces naručivanja proizvoda

Ovaj model, koji se od 2017. uspješno koristi u Oktal Pharmi Mađarska, klijenti su ocijenili kao praktičan i jednostavan za korištenje, te je stoga i implementiran za hrvatsko tržište.
 
Na web adresi https://visionshop.oktal-pharma.hr/ je dostupan novi webshop putem kojeg je moguće naručiti Johnson&Johnson Vision proizvode: kontaktne leće Acuvue®, blink® umirujuće kapi za oči, Complete RevitaLens® otopine za njegu mekih kontaktnih leća, blink® TotalCare sustav za njegu tvrdih i polutvrdih kontaktnih leća te Oxysept® peroksidni sustav za njegu mekih kontaktnih leća.
 
Vjerujemo da će kreativan i inovativan pristup projektiranju ovog online modela naručivanja, kojem je cilj povećati učinkovitost procesa naručivanja i isporuke proizvoda, rezultirati još većim zadovoljstvom naših partnera i dodatno unaprijediti poslovanje Oktal Pharme u području oftalmologije.
 
Za naše kupce posebno ističemo sljedeće pogodnosti:

  • razumljivo sučelje za naručivanje, dostupno i na mobilnim uređajima
  • brzu i preciznu povratnu informacija o raspoloživosti naručenih proizvoda
  • mogućnost naručivanja probnih leća
  • korisniku su vidljive sve faze narudžbe do konačne isporuke u optiku
  • mogućnost povrata naručenih artikala kroz webshop.
 
Dodatne pogodnosti su informacije o aktualnim promocijama za optike te mogućnost preuzimanja promotivnih materijala.
 
Optike koje žele koristiti VisionShop webshop, dobit će na zahtjev pristupne podatke pomoću kojih će se moći prijaviti i predati svoju narudžbu.