Oktal Pharma podržala humanitarnu utrku Reumatlon na Bundeku

Zahvaljujući širokom zastupničkom asortimanu, Oktal Pharma je odabrala nekoliko proizvoda za sudionike Reumatlona i tako postala ponosni sponzor ove utrke

„Brži od reume“, slogan je ovogodišnjeg Reumatlona, humanitarne utrke koja se održala u subotu, 20. listopada 2018. Dosadašnjih godina utrka se održavala u okviru godišnjeg kongresa Hrvatskog reumatološkog društva, koje ju je i pokrenulo 2014. s ciljem podizanja svijesti o reumatskim bolestima, koje su postale jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, i fizičkoj aktivnosti kao najboljem načinu njihove prevencije i značajnom dijelu njihova liječenja.
 
Utrke Reumatlon i Mini Reumatlon ove godine su prvi puta bile otvorene za javnost, a prikupljena sredstva iskoristit će se za pokretanje i organizaciju dječjeg reuma kampa.
 
Oktal Pharma na našim prostorima zastupa brojne tvrtke, među kojima i tvrtku Celltrion, globalnog lidera u proizvodnji biosličnih lijekova, tvrtku Hermes, proizvođača vitamina i minerala te tvrtku Gerolymatos, proizvođača otopina za njegu nosne šupljine, a ima i vlastitu liniju dodataka prehrani Zona Vital.
 
Oktal Pharma je za sudionike Reumatlona odabrala:  

  • Biolectra Magnezij 300 mg DIREKT mikrogranule;
  • Zona Vital Bone Health - K2D3 kapsule;
  • Zona Vital Ginger + vitamin B6 tablete za žvakanje;
  • Sinomarin Dry Nose Relief sprej
Ponosni smo što smo postali dio ove sjajne priče čiji dio ćemo biti i u njezinim nastavcima. Vidimo se dogodine!