Oktal Pharma donirala sredstva Gradskim ljekarnama Sisak

S ciljem pružanja pomoći u saniranju posljedica potresa i obnovi potresom oštećenih ljekarničkih jedinica, Oktal Pharma je donirala novčana sredstva u iznosu od 100.000 kuna Gradskim ljekarnama Sisak

Nakon donacije sisačkoj Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“, Oktal Pharma ponovno pomaže potresom pogođenim područjima.

Nova donacija u iznosu od 100.000 kuna usmjerit će se na obnavljanje ljekarničkih jedinica Gradskih ljekarni Sisak kako bi se osigurala neometana distribucija lijekova pacijentima, ali i rad ljekarnika u boljim i sigurnijim uvjetima.

„Oktal Pharma je uvijek tu za svoje partnere. Svima bi nam na prvom mjestu trebala biti normalizacija stanja na potresom pogođenim područjima. Upravo zato nastojimo pomoći koliko možemo i kad god možemo“, rekao je Ivan Klobučar, predsjednik Uprave Oktal Pharme i naglasio kako je dostupnost ljekarničke usluge od posebne važnosti za osiguranje standarda građana u potresom pogođenim područjima.

Cilj poslovanja Oktal Pharme je društvena odgovornost i ostvarivanje pozitivnog učinka na zajednicu. Iz tog razloga solidarnost stavlja na prvo mjesto te će i dalje pratiti situaciju u Petrinji, Glini, Sisku i okolici i pomagati kad god bude moguće.