Oktal Pharma donirala sredstva Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb

Sukladno cjelokupnoj situaciji, Uprava Oktal Pharme odlučila je donacijom u naravi pomoći opremanju novih prostora Klinike za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb te tako dati svoj doprinos obnovi uvjeta njihove djelatnosti

Nakon razornog potresa koji je u ožujku 2020. pogodio Zagreb, Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb morala je trajno napustiti zgradu na lokaciji Šalata.
 
Nakon privremenog smještaja i rada u otežanim uvjetima, dodijeljeni su im novi prostori koji su u procesu prenamjene za potrebe Klinike. S obzirom na situaciju u zdravstvu sredstva su limitirana i svaka pomoć je dobrodošla.
 
Ovim povodom, Ivan Klobučar, predsjednik Uprave Oktal Pharme, istaknuo je da je i inače, a posebno u ovim izazovnim vremenima, načelo solidarnosti i pomoći poželjna poslovna odluka te da vjeruje kako će ova donacija pomoći da se u što kraćem vremenu prenamijene Klinici dodijeljeni prostori kako bi djelatnici čim prije mogli nesmetano nastaviti svoj rad na dobrobit svih njihovih pacijenata.