Novo iz Laboratorija A-Derma

Krajem 2019. asortiman A-Derme postao je bogatiji za novi proizvod, A-Derma Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija A-Derma se ponose svojom ekspertizom njege fragilne kože, a kao sljedeći korak predstavljaju dermatološku inovaciju u tretiranju neugodnih senzacija na koži: A-Derma Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej. Ova prirodna ultra-umirujuća rutina predstavlja dobitnu kombinaciju prirode i znanosti, a olakšat će život svima koji zbog dermatoloških tegoba ponekad požele iskočiti iz vlastite fragilne kože.

Kad se sretnu priroda i znanost

Dermatološki laboratoriji A-Derma su za svoj novi proizvod odabrali mačju kandžu, peruansku biljku koja je prepoznata kao ljekovita i od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Mačja kandža bogata je proantocijanima, istinski aktivnim molekulama kojima može zahvaliti svoja iznimno umirujuća svojstva, dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima. Ekstrakt mačje kandže dvostruko je eko - prijateljska djelatna tvar: prirodna i biljnoga podrijetla. Nije potrebno ubirati cijelu biljku, već samo koru od koje se zatim dobiva ekstrakt. Za bolju učinkovitost mačjoj kandži je dodan i ekstrakt izdanka Rhealba® zobi, umirujuća djelatna tvar za sve tipove fragilne kože.
 
Minimalistička formula za maksimalno umirenje

A-Derma Cutalgan ultra-umirujuća formula još je jedna A-Dermina Clean & Green formula: broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutačno i do 6 sati. 
 
„Tekuća obloga“ u spreju

Patentirana lagana gel tekstura djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena. A-Derma Cutalgan ultra-umirujući osvježavajući sprej iznimno dobro je podnošljiv i pogodan za korištenje za sve članove obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih. Primjenjuje se na licu, tijelu, vlasištu, pa čak i vanjskim intimnim područjima. Praktično pakiranje u spreju poboljšava iskoristivost proizvoda.