Nove terapijske mogućnosti u ginekologiji u fokusu stručnog skupa

U suradnji Hrvatskog društva za kolposkopiju i bolesti vrata maternice i Oktal Pharme, u Muzeju Mimara je održan skup na temu novih terapijskih mogućnosti u ginekologiji

U subotu, 26. listopada 2019., u Muzeju Mimara se okupilo oko 150 sudionika, najvećim dijelom liječnika specijalista ginekologije i porodništva.

Eminentni stručnjaci raznih područja ginekologije i reproduktivnog zdravlja su u svojim izlaganjima predstavili nove mogućnosti u tretiranju različitih zdravstvenih stanja prvenstveno vezanih uz žensko zdravlje, ali i uz reproduktivno zdravlje muškaraca.

Ovom prigodom, sudionicima su predstavljeni i proizvodi iz zastupničkog asortimana Oktal Pharme vezani uz žensko zdravlje (Papilocare®, Femiplant, linija proizvoda Cicatridina®, linija probiotika Bio-Kult®) i nutritivnu potporu muškoj plodnosti (Profertil®).

Osim uvid u najnovija medicinska saznanja iz interesnog područja, ovaj stručni skup je ujedno bio i prigoda razmjene iskustava, kao i ideja za implementaciju novih saznanja u svakodnevnu praksu.