Novinarima predstavljena Fitobimbi linija

U novo otvorenim prostorima ljekarne Vaše Zdravlje, na adresi Dore Pfanove 5, 27. rujna 2019. održana je konferencija za novinare na kojoj su istaknute posebne karakteristike i prednosti Fitobimbi proizvoda

Konferenciji je prisustvovalo desetak novinara raznih časopisa i portala koji se bave tematikom zdravlja. Prisutnima su predstavljeni proizvodi linije Fitobimbi i sam proizvođač, tvrtka Pharmalife research, odnosno njihova misija i proizvodna procedura koji rezultiraju kvalitetom dodataka prehrani i medicinskih proizvoda čiju proizvodnju potpisuju.
 
S obzirom da djeca najčešće odbijaju sirupe i oralne rehidracijske otopine upravo zbog neugodna okusa, gosti su imali priliku degustirati dva proizvoda – Reidrato i Immuno i uvjeriti se u njihov vrlo prihvatljiv okus. Naime, Fitobimbi linija sadrži vrlo ukusne, a nadasve djelotvorne i sigurne proizvode koji doprinose dobrobiti djeteta. Svaki proizvod je nadahnut djelotvornom recepturom naših baka i sadrži isključivo prirodne sastojke vrlo visoke kvalitete, kao što su biljni ekstrakti kontroliranog podrijetla, vlakna ili voćni sokovi. Ljekovito bilje uzgaja se bez uporabe pesticida, a gotovi proizvodi ne sadrže GMO ni šećer, što je najviše zanimalo prisutne.
 
Cijelu konferenciju je popratio i Medo Edo, koji je razveselio djecu u parku slikajući se s njima i dijeleći im šarene balone.