Deep Relief gel - već 20 godina zajedno s vama protiv boli

Deep Relief gel ove godine slavi 20 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu, na kojem je dugi niz godina bio vodeći proizvod u kategoriji nesteroidnih pripravaka za ublažavanje boli za lokalnu primjenu

Deep Relief gel je jedini lijek na hrvatskom tržištu za ublažavanje boli za primjenu na kožu koji sadrži dvije djelatne tvari: mentol, koji pruža ublažujući osjećaj koji smiruje bol i ibuprofen, koji prodire u dubinu, ublažava bol te smanjuje upalu i oticanje.
 
Da se zaista radi o kvalitetnom proizvodu, pokazalo je i nekoliko nagrada koje je osvojio zahvaljujući najvećem broju glasova potrošača:

  • u istraživanju kvalitete QUDAL - QUality meDAL Health Croatia 2015/2016, Deep Relief gel je osvojio najveći broj glasova ispitanika u kategoriji 'Gel za ublažavanje uganuća i istegnuća'. QUDAL je nepristrano istraživanje koje mjeri iskustvo i zadovoljstvo potrošača u odnosu na kvalitetu farmaceutskih proizvoda na hrvatskom tržištu. Osvojena zlatna medalja odraz je najvećeg broja glasova ispitanika koji su Deep Relief gelu dodijelili sami potrošači te ga pozicionirali ispred svih ostalih proizvoda iz navedene kategorije;
  • druga nagrada je Best Buy Award - projekt koji certificira i nagrađuje proizvode i usluge koji/koje na tržištu nude najbolji omjer cijene/kvalitete. Deep Relief gel je svojio najveći broj glasova ispitanika u kategoriji 'Gel za ublažavanje uganuća i istegnuća' za proizvod s najboljim omjerom cijene i kvalitete za 2016/2017 godinu.
 
 
Plaćeni oglas o lijeku.
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.
MEN-DR-CRO-10/19-PR