Ljekarna Vaše zdravlje Nova cesta na novoj lokaciji

Poslovna jedinica Ljekarne Vaše zdravlje Nova cesta je od 16. srpnja 2019. započela s radom na novoj adresi, u Ulici Dore Pfanove 5 na Trešnjevci (Zagreb). Radno vrijeme ljekarne je od ponedjeljka do petka, od 7.00 do 20.00 i subotom od 7.30 do 15.00 sati

Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje je moderna ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti svojih ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem.
 
Pružanje ljekarničke skrbi najvišeg standarda i potpuna usmjerenost na korisnike usluga i proizvoda iz asortimana koje pažljivo biraju njihova je misija.
 
U sastavu Ljekarni Vaše zdravlje nalazi se 30 ljekarni diljem Hrvatske koje su se razvile u moderan ljekarnički lanac koji se svojim sadržajem i ponudom prilagođava potrebama klijenata i najnovijim trendovima u ljekarništvu, a čija je jasna vizija uspostaviti prepoznatljive i visokokvalitetne standarde u pružanju ljekarničke usluge u profesionalnom okruženju.
 
Radujemo se vašoj posjeti na novoj lokaciji. Obratite nam se s povjerenjem.