Zajednički nastup Ljekarni Vaše zdravlje i Oktal Pharme u dobrotvorne svrhe

U subotu, 18. svibnja 2019. održan je prvi Ekonomski kros u organizaciji Ekonomsko- birotehničke škole i Tehničke škole Slavonski Brod. Kros je održan u školskom dvorištu Ekonomsko-birotehničke škole, koja je smještena u neposrednoj blizini Ljekarne Vaše zdravlje u naselju Andrije Hebranga

Ovom hvalevrijednom akcijom, na koju se odazvalo gotovo 500 sudionika, naplatom startnine i prodajom tombole je prikupljeno više od 15.000 kuna, koje će se namijeniti potrebitim učenicima obiju škola.
 
Održane su utrke za sve dobne skupine po kategorijama: osnovna škola, srednja škola, građanstvo i nastavnici kao posebna kategorija. Prilagođeno dobi, sudionici su trčali od 100 m do 1600 m.
 
Sudionici koji su osvojili prva tri mjesta u oba spola i u svim kategorijama nagrađeni su ne samo medaljom nego i poklon paketima koje su zajedničkim snagama pripremile Ljekarne Vaše zdravlje i Oktal Pharma te ujedno predstavili neke od proizvoda iz zastupničkog asortimana (Biolectra® Magnezij 400 mg Ultra Direkt + bočica, Zona Vital Natura gel, Avène SUN).
 
Osim poklona, svi pobjednici su dobili i jasnu poruku da smo tu u njihovoj blizini i da podržavamo dobrotvorni cilj akcije, a posebno inicijativu poboljšanja kvalitete života uz povećanu tjelesnu aktivnost.
 
Bilo je prekrasno vidjeti nastavnike i učenike u zajedničkom angažmanu ne samo oko organizacije cijelog događaja, nego i kao sudionike utrke. Neki su čak priznali da su „nakon dugo vremena obuli tenisice“. Uz druženje, smijeh i glazbu, cijelo subotnje prijepodne proteklo je u dobroj atmosferi i ozračju pozitivne strane usvajanja zdravih životnih navika.
 
Ljekarna Vaše zdravlje Slavonski Brod zahvaljuju organizatorima Ekonomskog krosa koji su ih pozvali da sudjeluju u akciji, kao i Oktal Pharmi koja je svojom podrškom pomogla da zajedničkim snagama uveličaju još jednu pozitivnu priču.