#pokazise(Pokaži se) - nacionalna akcija posvećena borbi protiv akni

Ducray dermatološki laboratoriji, poznati po rješenjima kod različitih dermatoloških problema, prepoznali su društvenu vrijednost i podržali #pokazise incijativu

Tijekom siječnja i veljače portal estetica.hr, u suradnji s više od 50 hrvatskih dermatologa, organizirao je nacionalnu kampanju #pokazise (Pokaži se), posvećenu borbi protiv akni. Osim dermatologa, u projekt su se uključili i psiholozi, a podržali su ga i brojni dermokozmetički brendovi posvećeni zdravlju i ljepoti kože.

Cilj ove sveobuhvatne nacionalne kampanje je informiranje i educiranje javnosti o problemu akni, ali i njihova destigmatizacija.

Akne su jedna od najčešćih kožnih bolesti današnjice i doista su rijetke osobe koje se bar jednom u životu s njima nisu susrele. Najčešće se pojavljuju na licu, a nastaju zbog začepljenja žlijezda lojnica sebumom.

Ducray Keracnyl besplatno savjetovanje

Ducray dermatološki laboratoriji, poznati po rješenjima kod različitih dermatoloških problema, prepoznali su društvenu vrijednost i podržali incijativu #pokazise.

U sklopu akcije će se, uz druge aktivnosti

U sklopu akcije će se u novootvorenom pop-up prostoru Estetica Beauty and Science u centru Zagreba, Tkalčićeva 81, uz druge aktivnosti organizirati  i besplatno savjetovanje, edukativni sadržaji i promocija Ducray Keracnyl linije kako bi posjetiteljima približili važnost prevencije i pravilne njege problematične kože sklone aknama u adolescentskoj i odrasloj dobi.

Dostupna su dva besplatna termina:

  • srijeda, 23. 2., od 10 do 18
  • četvrtak, 24. 2., od 10 do 18.

Posjetitelje očekuju prigodni pokloni* i popust od 20 posto na sve Ducray Keracnyl proizvode što mogu ostvariti u ljekarni Primapharme u Kaptol centru do 28. 2. 2022.

*Poklon se dobiva za kupnju jednog ili više Keracnyl proizvoda u Ljekarni Primapharme u Kaptol centru od 23. do 24. 2. i preuzima se osobno kod promotora na dan promocije.

Saznajte više o Ducray Keracnyl proizvodima.