U Sloveniji s radom započela nova specijalizirana web trgovina netArnica.si

Kao rezultat dobre poslovne suradnje između tvrtki OPH Oktal Pharma d.o.o. Slovenija, Galex d.o.o. i Vilindar d.o.o. nastala je specijalizirana web trgovina netArnica

Današnje vrijednosti, kao što su briga o zdravlju i međusobno povezivanje, postale su važnije nego ikada prije. Stoga je OPH Oktal Pharma d.o.o. Slovenija prihvatila izazov i učinila korak bliže realizaciji svoje misije te učinila naše proizvode dostupnijima krajnjim korisnicima s područja Slovenije.   

Kao rezultat dobre poslovne suradnje s radom je započela nova specijalizirana web trgovina netArnica (www.netArnica.si), koja je korisnicima dostupna 24 sata dnevno, a odlikuje je:

  • prodaja samo kvalitetnih proizvoda odabranih proizvođača u koje vjerujemo  
  • djelovanje sukladno sa zakonodavstvom i transparentno prema konačnom korisniku. Budući da portfolio ove web trgovine obuhvaća veliki dio proizvoda koji imaju reguliran status medicinskih proizvoda za koje vrijede posebna pravila, web trgovina je upisana u registar specijaliziranih trgovina koje trguju s medicinskim  proizvodima, a kojim upravlja slovenska Javna agencija za lijekove i medicinske proizvode (JAZMP).
  • interdisciplinarni tim stručnjaka s područja medicinskih, farmaceutskih i ostalih prirodnih znanosti koji priprema stručne sadržaje kojima se želi potaknuti ljude da donose zdrave odluke i pridržavaju ih se.

Poslovna suradnja je otvorenog tipa tako da omogućuje razvoj poslovanja sa svim poslovnim subjektima koje vodi slična misija. Vjerujemo da će specijalizirana web trgovina netArnica rezultirati još većim zadovoljstvom ne samo krajnjih korisnika nego i naših sadašnjih i budućih poslovnih partnera.