Oktal Pharma na BioMed 2009.

Nakon uspješnog sudjelovanja prošle godine, Oktal Pharma se još jednom predstavila na Hrvatskom danu karijera u biomedicini – BioMed 2009

Središnji događaj održao se 19. ožujka 2009, od 10 do 18 sati u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, gdje su se okupili stručnjaci, tvrtke i organizacije koji čine današnjicu biomedicine, odnosno zdravstva i farmaceutske industrije u Republici Hrvatskoj.

Predstavnici vodećih tvrtki i institucija raspravljali su na temu reforme zdravstva, hrvatske industrije lijekova te najvažnijih trendova i razvojnih smjernica u zdravstvu i ljekarništvu na pragu ulaska Republike Hrvatske u EU.
Na naše zadovoljstvo, izložbeni prostor Oktal Pharme je bio izuzetno dobro posjećen od strane studenata nama interesantnih fakulteta. Procjenjujemo da je bilo više od 150 studenata, a najveći interes su pokazali apsolventi i „friški“diplomanti.

Strpljivi predstavnici Oktal Pharme nebrojeno puta su „ispričali priču“ o Oktal Pharmi kao poslodavcu, mogućnostima zapošljavanja, potrebnim kvalitetama potencijalnih zaposlenika, vrstama radnih mjesta, mogućnostima razvoja karijere i sl.

Oktal Pharma je ove godine odlučila primijeniti poseban, drugačiji pristup, pa je sve zainteresirane studente pozvala da dođu u Oktal Pharmu na Dane otvorenih vrata - 27. svibnja 2009. , čime im je pružila mogućnost da u neposrednom kontaktu sa našim zaposlenicima osjete radnu atmosferu te da se na najbolji mogući način upoznaju s izazovima radnih mjesta koja im se nude. Od 90 prijavljenih studenata, nadamo se da će barem trećina biti naši gosti.

Osim ideje da Dani otvorenih vrata osnaže image Oktal Pharme kao poželjnog poslodavca, naglasak je svakako i na razvijanju ovakvog pristupa potencijalnim kandidatima kao tradicije za sve buduće generacije.