Objava dobitnika OktalEduka nagradnog natječaja

Kako je već najavljeno, nagrađujemo ne samo odvažnost nego i izvrsnost, te prema broju prikupljenih bodova, ali i po brzini rješavanja pitanja dodjeljujemo nagrade najuspješnijim sudionicima.

Oktal Pharma, na svojoj prvoj digitalnoj edukacijskoj platformi, okupila je vrhunske predavače iz područja farmacije i medicine koji su podijelili informacije i svoje primjere dobre ljekarničke i liječničke prakse. 

Panel raspravom uživo te s devet stručnih predavanja podijeljenih u tri sekcije pokazali smo inovativnost, znatiželju i iznad svega odlučnost da se ne pomirimo sa status quo „novog normalnog“ nego da napravimo sve što možemo i znamo kako bi osigurali mogućnost učenja i razvijanja kompetencija zdravstvenim djelatnicima te olakšali interdisciplinaran pristup našim pacijentima.

Što znači biti odvažan u svijetu farmacije pokazalo je preko 1500 sudionika u tri tjedna trajanja ovogodišnje OktalEduke.

Kako je već najavljeno, nagrađujemo ne samo odvažnost nego i izvrsnost, te prema broju prikupljenih bodova, ali i po brzini rješavanja pitanja dodjeljujemo nagrade najuspješnijim sudionicima. Nagradni natječaj se održavao od 6. do 26. srpnja 2020. u ponoć, a pravo sudjelovanja su imali svi registrirani sudionici OktalEduka edukacijske platforme. Pravila Nagradnog natječaja objavljena su na službenoj stranici Organizatora www.OktalEduka.hr/Upute.

Nagrađeni su kako slijedi:
  1. Nagrada: IK, 4877, --
  2. Nagrada: DM, 4276, ZU Farmacia
  3. Nagrada: MN, 4216, Karlovačka ljekarna Dubovac
  4. Nagrada: PT, 4697, Ljekarna Irena Grahovac
  5. Nagrada: IP, 4209, Ljekarne Prima Pharme
  6. Nagrada: GP, 4402, Ljekarna Prima Farmacia Vrgorac
  7. Nagrada: BG, 1934, Ljekarna Ornela Majetić
  8. Nagrada: DA, 4900, Gradska Ljekarna Zagreb
  9. Nagrada: NKD, 2100, ZU Farmacia 
  10. Nagrada: DT, 4851, --
Čestitamo dobitnicima, a obavijest o nagradi dobit će tijekom sljedećih nekoliko dana i u obliku poruke na e-pošta adresu s koje su se registrirali. Podsjećamo nagrađene kako su u roku od 24 sata dužni odgovoriti na pristiglu poruku i dogovoriti preuzimanje nagrade. 

Cjeloživotno educiranje ključ je poslovnog i osobnog uspjeha svakog pojedinca, a osnovne značajke kojima trebamo težiti kako bi kreirali željenu budućnost struke i svoju osobnu su interpretacija, informacija, intuicija, inovacija i integritet. Iako smo se odvažno odlučili za nešto drukčiju OktalEduku, sudionici su svoje zadovoljstvo organizacijom naše edukacijske platforme iskazali brojnim pozitivnim komentarima, ali i viskom završnom ocjenom od čak 9,5/10.

Zahvaljujemo svim sudionicima i veselimo se ponovnom susretu sljedeće godine.

Vaš OktalEduka tim