Stručno predavanje Biovege i Oktal Pharme za farmaceute

Stručno predavanje za farmaceute, pod nazivom „Nove spoznaje o imunološkom sustavu s osvrtom na prirodan dodatak prehrani Biobran“, održat će se 23. rujna 2008. u hotelu Dubrovnik (Zagreb) s početkom u 19 sati

Sve o imunitetu, rezultatima najnovijih svjetskih znanstvenih istraživanja i novim spoznajama o starenju imuniteta i utjecaju upalnih zbivanja na proces starenja s vama će podijeliti dr. Karriem H. Ali, američki liječnik i znanstvenik s američkog Sveučilišta Stanford.

Dr. Ali je diplomirao kemiju na Sveučilištu Harvard i medicinu na Sveučilištu Stanfordu, a stručno se usavršavao na poljima kemije i intenzivne medicine. Član je mnogih stručnih odbora poput National Board of Medical Examiners, Board of Medical Quality Assurance te stručnih društava poput American Society of Pharmacognosy i American Association for the Advancement of Science.

Već dugi niz godina proučava imunitet u korelaciji s mnogim čimbenicima važnim za zdravlje ljudskog organizma. Osim bogatog kliničkog i istraživačkog iskustva, dr. Ali je velik dio svog profesionalnog djelovanja posvetio istraživanju i razvoju biljnih lijekova i nutraceutika, među kojima je i Biobran, prirodni dodatak prehrani spravljen od enzima shiitake gljiva i rižinih mekinja, posebno djelotvoran pri povećanju imuniteta.  

Predavanje će biti bodovano prema Pravilniku o stručnom usavršavanju Hrvatske ljekarničke komore.

Zainteresirane za predavanje molimo da se jave Maji u Biovegu na broj telefona 01/2222 076.