Godišnji sastanak Zdravlje Plus tima

Zdravlje Plus tim je zajedno s ljekarnama partnerima po četvrti put obilježio svoj dan, najavio aktivnosti za 2019. i naglasio potrebu jačanja digitalnih marketinških aktivnosti

Dana 11. veljače 2019., na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu je održan godišnji sastanak Zdravlje Plus tima, koji je započeo najavom aktivnosti za 2019. godinu. Program je obilovao razmjenom iskustava ljekarni u provođenju aktivnosti Zdravlje Plus programa, stručno-promotivnim temama naših sponzora te fantastičnim primjerima poboljšanja kvalitete ljekarničke usluge kroz interaktivnu radionicu.

Ljekarnici su se imali prilike upoznati sa značajem uvođenja digitalnih marketinških aktivnosti u poslovanje te taktikama i alatima pomoću kojih će biti u mogućnosti kvalitetno usmjeravati svoju komunikaciju na digitalnim platformama. Predstavljeni su im pojmovi, kao što su SEO optimizacija, društvene mreže i analitika, načini stvaranja sadržaja koji zanimaju kupce te primjeri uspješnih slučajeva korištenja digitalnog marketinga. 

Zadovoljstvo naših ljekarni partnera i usmjerenost na potrebe njihovih pacijenata predstavlja vrijednosti prema kojima Zdravlje Plus određuje uspješnost svih svojih projektnih aktivnosti. Zato smo iznimno ponosni na povratne informacije naših partnera, koji su izrazili zadovoljstvo Zdravlje Plus programom i postignutim rezultatima, jer su, od uvođenja programa, u relativno kratkom vremenskom razdoblju unaprijedili poslovanje i počeli dobivati pohvale pacijenata. Smatraju kako je im je naš inovativan i moderan pristup olakšao svakodnevni rad u ljekarni i omogućio da na brži i učinkovitiji način dopru do svih pacijenata. S obzirom na do sada postignute rezultate, svi partneri Zdravlje Plus programa s nestrpljenjem očekuju nastavak suradnje u 2019. kroz usvajanje novih znanja i informacija o trendovima koji će im pomoći da i u on-line svijetu zadrže svoju zdravstveno-savjetodavnu ulogu i proaktivno djeluju prema pacijentima.