Stručni suradnici ponovo u posjetama zdravstvenim djelatnicima

U skladu s popuštanjem protupandemijskih mjera, stručni suradnici Oktal Pharme od ponedjeljka, 1. lipnja 2020., ponovo posjećuju zdravstvene djelatnike

Kao jedna od vodećih veletrgovina lijekovima i medicinskom opremom i službeni zastupnik niza farmaceutskih tvrtki za hrvatsko tržište, Oktal Pharma je u jeku pandemije koronavirusa ulagala velike napore i prolazila kroz dinamičnu reorganizaciju poslovanja kako bi osigurala neometanu opskrbu zdravstvenih ustanova i krajnjih korisnika lijekovima i medicinskim proizvodima.

Potaknuti potrebom nastavka suradnje i razmjene informacija stručnoj javnosti, a u skladu s  popuštanjem protupandemijskih mjera, krizni stožer Oktal Pharme donio je odluku da će od ponedjeljka, 1. lipnja 2020., stručni suradnici ponovo posjećivati zdravstvene djelatnike te im pružati informacije vezane uz lijekove i medicinske proizvode.
 
U svrhu zaštite zdravlja zdravstvenih radnika koje posjećuju, kao i zaštite osobnog zdravlja, stručni suradnici će se i dalje pridržavati svih mjera preporučene zaštite po pitanju mjera sigurnosti i korištenja sigurnosne opreme.
 
Vjerujemo da ćemo u narednom razdoblju direktnom komunikacijom upotpuniti moguće nedostatke komunikacije koja se u proteklom razdoblju odvijala isključivo putem digitalnih kanala, ne zanemarujući njihov daljnji doprinos u pružanju stručnih informacija.