Priveli smo kraju OktalEduku 2021

Ove godine oboreni su svi rekordi - na OktalEduci 2021 je sudjelovalo preko 2000 korisnika kojima zahvaljujem na povjerenju

Došli smo do kraja našeg druženja kroz edukacijsku platformu OktalEduka 2021. Vjerujemo da su ovogodišnja predavanja bila korisna i da će vam novostečena znanja pomoći u svakodnevnom radu.

Ljekarnici su svojim sudjelovanjem ove godine imali priliku ostvariti do 3,9 bodova pri Hrvatskoj ljekarničkoj komori. Bodovi će se dodijeliti svima koji su preslušali sva predavanja i zadovoljili pripadajuće testiranje u pojedinoj sekciji.

Sekcije su bodovane kako slijedi:

  • sekcija I - Uloga ljekarnika u samoliječenju upalnih stanja i infekcija (1,1 bod)
  • sekcija II - Nove uloge ljekarnika u kolaborativnoj praksi (0,9 bodova)
  • sekcija III - Ljekarnička skrb i odgovorno samoliječenje urogenitalnih poteškoća (1,1 bod)
  • sekcija IV - Nove kompetencije farmaceuta (0,8 bodova).
Sudionici koji su zadovoljili uvjete za stjecanje bodova, u narednih nekoliko dana mogu očekivati potvrdnice u svojoj elektronskoj pošti.

Kako biste nam pomogli da iduće godine budemo još bolji, molimo vas odvojite nekoliko minuta i napišite svoje mišljenje o sudjelovanju na ovogodišnjoj OktalEduci. Anketi možete pristupiti klikom na sljedeću poveznicu: https://forms.gle/TwG8EnQGvCzVYU2e8.

Svim sudionicima zahvaljujemo na povjerenju koje su nam kao organizatoru ukazali i želimo puno uspjeha u primjeni stečenih znanja u daljnjem radu.