„Kako koža reagira na stres“ powered by Eau Thermale Avène, A-Derma i Ducray

Prva subota u listopadu bila je posvećena zdravlju. Festival zdravlja, osmišljen kao cjelodnevno subotnje druženje na otvorenom, održan je u subotu, 3. listopada kod Vidikovca u parku Maksimir

Na panel diskusijama te radionicama vježbanja, disanja, yoge i pilatesa okupili su se brojni građani kako bi poslušali stručnjake, liječnike i kineziologe čija su izlaganja bila vezana uz temu zdravlja.
 
Na popodnevnoj panel diskusiji „Kako koža reagira na stres“ powered by Eau Thermale Avène, A-Derma i Ducray, na kojoj su sudjelovale prim. dr. sc. Lena Kotrulja, dr. med., spec dermatovenerologije i Ivana Burulic, dipl ing., Pierre Fabre edukatorica, posjetitelji su saznali kako riješiti problem suhe kože, atopijskog dermatitisa, seboroičnog dermatitisa i akni.  

Za kraj ovog u cijelosti ispunjenog i vrlo inspirativnog dana, uz cocktail party na terasi Johanna Francka, brojne poznate osobe, poput Ive Radić, Bojane Gregorić Vejzović, Enesa Vejzovića, Nine Badrić, Ide Prester, Martine Validžić, Danijela Despota, Petra Štefanića, Milane Vlaović i organizatorice festivala Nevene Rendeli Vejzović, zajedno s nama su proslavile 30. rođendan brenda Eau Thermale Avène i završetak prvog i uspješnog Festivala zdravlja.