SINOMARIN® PLUS ALGAE ENT

125 ml

100 % prirodni nazalni dekongestiv, hipertonična otopina morske vode (2,3 % NaCl). Klinički ispitan i patentiran proizvod s Algomer complexom

Sinomarin Plus Algae ENT s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji olakšava začepljenje nosa (nazalnu kongestiju) i temeljito čisti šupljine nosa. Potiče oporavak nakon endonazalne operacije, ublažava upalu sluznice nosa i štiti od infekcije i komplikacija. Njegov jedinstveni sastav s prijavljenom patentnom zaštitom povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze) hipertonične morske vode (2,3% NaCl) s dobro dokumentiranim svojstvima i jako korisno djelovanje na sluznicu nosa ekstrakta morskih algi sadržanih u Algomer™ kompleksu. Sinomarin ENT ima sprej s dinamičnim mlazom što omogućuje snažno čišćenje nosnih šupljina.

Morska voda korištena za Sinomarin prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda garantirane kvalitete. Kakvoća morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis. Obje alge se odavno koriste u orijentalnoj medicini za promicanje zdravlja i liječenje brojnih stanja, a dio su prehrane Dalekog istoka.

Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine  prirodnih sastojaka algi, fukoidana i fikocijanina. Temeljem brojnih znanstvenih ispitivanja, ovi sastojci pomažu ograničiti upalu, svladati infekciju i, općenito, zaštititi sluznicu nosa.

Undaria pinnatifida i Spirulina platensis se sakupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.

Sinomarin ENT se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za liječenje alergije (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

1. Ispušite nos kako biste uklonili sluz prije primjene Sinomarin Plus Algae ENT spreja.
2. Skinite zaštitnu foliju i uklonite zaštitni zatvarač
3. Stavite nazalni aplikator na vrh bočice.
4. Nagnite glavu lagano prema naprijed, iznad umivaonika i okrenite je u desno.
5. Aplikator lagano gurnite u lijevu nosnicu te ga čvrsto pritisnite.
6. Glavu okrenite na suprotnu stranu te primjenu ponovite u drugoj nosnici.
7. Izvadite nazalni aplikator iz nosnice, vratite se u uspravan položaj, ostavljajući otopinu da djeluje nekoliko sekundi, a zatim ispušite nos.
8. Po potrebi postupak ponovite.
9. Uklonite nazalni aplikator s bočice te ga nakon svake upotrebe dobro operite toplom vodom i obrišite.

Preporučeno doziranje za djecu stariju od 12 godina i odrasle: uštrcati 1 do 2 puta u svaku nosnicu, 2 do 3 puta dnevno, ili po uputi liječnika.
 

Samo za primjenu u nos. Isti nazalni aplikator ne primjenjivati za više osoba. Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvati izvan dohvata djece.

NAPOMENA
 
Na početku primjene može se pojaviti blagi i prolazni osjećaj peckanja ili privremeni nadražaj.

Morska voda 70 %, pročišćena voda 30 %, što odgovara 23 g/l NaCl (2,3 %).

Ne sadrži konzervanse. Ne sadrži lijekove. Bez kemijskih aditiva. 100 % prirodan.

VEZANI SADRŽAJ

SPAS ZA ZAČEPLJEN NOS

Brojne studije pokazuju odličan učinak 2,3-postotne otopine morske vode u poboljšanju prohodnosti nosa, ali i smanjenju sekrecije i potrebe za korištenjem drugih lijekova

Saznajte više

SINOMARIN - ZA UDAH S OLAKŠANJEM

Brojna ispitivanja pokazala su bolju djelotvornost hipertoničnih otopina, jer uz to što čiste i vlaže nosne šupljine, imaju i prirodni dekongestivni učinak 

Saznajte više