OCTENISAN® KAPA ZA PRANJE

1 kom

Jednokratna kapa za pranje impregnirana otopinom za čišćenje, za dekontaminaciju kose i vlasišta pranjem.

Octenisan kapa za pranje je jednokratna kapa za pranje impregnirana otopinom za čišćenje, za dekontaminaciju kose i vlasišta pranjem. Spremna je za uporabu, bez parfema i dodatnih boja. Impregnirana je antseptikom oktenidinom.

Po potrebi se pakiranje može ugrijati u mikrovalnoj pećnici (ne više od 20 sekundi na 600 W). Oprezno otvoriti pakiranje. Ukoliko je pakiranje prethodno grijano, provjeriti temperaturu prije uporabe na pacijentu. Kapa za pranje može se koristiti na pacijentu bez ikakvih dodataka. Kosa pacijenta treba biti suha i netretirana (bez gela za kosu, regeneratora, laka za kosu itd.) Staviti kapu na glavu pacijenta tako da sva kosa bude prekrivena. Temeljito umasirati otopinu s kape u kosu i vlasište i ostaviti da djeluje najmanje 5 minuta kako bi cijelo područje bilo mokro. Češljanje kose treba ograničiti do mjere da se provodi samo kada je neophodno tijekom i između primjena. Ako je potrebno, kosu je moguće isprati vodom ili osušiti nakon primjene. Nakon temeljitog ispiranja vodom, mogu se koristiti drugi šamponi i proizvodi za kosu. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti pacijenta na neki od sastojaka. Ne koristiti s anionskim surfaktantima, budući da to može utjecati na funkciju čišćenja. Ne koristiti u kombinaciji s proizvodima koji sadrže jod. Octenisan kapu za pranje ne koristiti s drugim sapunima, mastima, uljima, enzimima itd. Koristiti samo u ograničenom vremenskom razdoblju. Paziti da otopina s kape ne dođe u kontakt s očima pacijenta. U slučaju dodira s očima, temeljito isprati vodom.

Aqua, cocamidopropylamine betain, glycerin, etilhexylglycerin sodium lactate, octenidine HCI, allantoin.

Spremna za uporabu, bez ispiranja. Bez mirisa i boje.